už 3271 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Bravčové mäso

Bravčové mäso

Recepty pre bravčové mäso. Varenie, pečenie, príprava jedál. Bravčové mäso ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 285 receptov Strana 3 z 19: « predošlá 1 2 3 4 5 6 ďalšia »

Bravčové rebierka s pikantnou omáčkou

Bravčové rebierka s pikantnou omáčkou 4 bravčové rebierka, soľ, mleté čierne korenie, 40 g masti alebo oleja, 20 g hladkej múky, 20 g masla na potretie

Zobraziť recept


Prírodné rebierka so šampiňónmi

Prírodné rebierka so šampiňónmi 4 rebierka, 20 g masti, na hrot noža mletého čierneho korenia, soľ, rasca, 20 g hladkej múky, 40 g masti, 40 g cibule, malá konzerva šampiňónov

Zobraziť recept


Prírodné bravčové rebierka

Prírodné bravčové rebierka 4 bravčové rebierka, soľ, 50 g oleja, 20 g hladkej múky, 30 g masla na potretie

Zobraziť recept


Segedínsky guláš 3.

Segedínsky guláš 3. 600 g bravčového bôčika, 30 g masti, 2 cibule, 1 lyžička rasce, mletej červenej papriky a soli, 20 g hladkej múky, 2,5 dl smotany

Zobraziť recept


Moravské vrabce

Moravské vrabce 1 kg prerasteného bravčového bôčika, 2 veľké cibule, lyžička soli, na hrot noža mletého čierneho korenia, rasca

Zobraziť recept


Plnený bôčik

Plnený bôčik 750 g bravčového bôčika, soľ, rasca, 20 g masla
Plnka: 40 g masla, 3 vajcia, asi 100 g strúhanky navlhčenej v 1 dl mlieka, soľ, zelená petržlenová vňať, trocha citrónovej kôry, asi 80 g strúhanky

Zobraziť recept


Domáca huspenina

Domáca huspenina 250 g bravčového mäsa z pliecka, 250 g bravčového mäsa z hlavy, 250 g predného teľacieho mäsa, 2 bravčové nožičky, soľ, 100 g koreňovej zeleniny, 1 veľká cibuľa, 6-8 zrniek čierneho korenia, 2 dl, octu, mleté čierne korenie, 2 lyžice oleja, cibuľa a citrón na ozdobenie

Zobraziť recept


Plnená paprika 4.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Plnená paprika 4. 8 veľkých zelených paprík, soľ, 50 g masla, 1 cibuľa, 1 lyžička mletej červenej papriky, 2 rajčiaky, 2 dl kyslej smotany, 50 g hladkej múky
Plnka: 100g ryže, soľ, 250 g bravčového alebo údeného mäsa, 40 g slaniny, 1 vajce, na hrot noža majoránu

Zobraziť recept


Pečený bôčik so zemiakovými šúľancami

Pečený bôčik so zemiakovými šúľancami 750 g bravčového bôčika, soľ, rasca, 20 g masla

Zobraziť recept


Dusená pečeň s praženicou

Dusená pečeň s praženicou 400 g bravčovej alebo teľacej pečene, 50 g masti, 1 cibuľa, pol lyžičky mletej červenej papriky, rasca, 10 g hladkej múky
praženica: 4 vajcia, 40 g masla, mleté čierne korenie, pažítka, soľ

Zobraziť recept


Bravčové karé so šošovicou

Bravčové karé so šošovicou 750 g bravčového karé, soľ, rasca
Sošovica: 250 g šošovice, 30g masla, 30 g cibule, 30 g hladkej múky, citrónová šťava, mleté čierne korenie, ocot, soľ, 20 g cibule, 20 g masti

Zobraziť recept


Bravčové mäso s fazuľovými strukmi

Bravčové mäso s fazuľovými strukmi 700 g bravčového mäsa z pliecka, soľ, 50 g masla, 50 g koreňovej zeleniny, 1 malá cibuľa, 20 g hladkej múky, 200 g fazuľových strukov z konzervy
Vínny nálev: 2 dl bieleho vína, 100 g koreňovej zeleniny (zeler, mrkva, petržlen), 40 g cibule, 5 zrniek čierneho korenia, 1 zrnko nového korenia, bobkový list, trocha tymianu

Zobraziť recept


Bravčové mäso nakyslo s kapustou a hubami

Bravčové mäso nakyslo s kapustou a hubami 600 g bravčového mäsa z pliecka, soľ, niekoľko zrniek čierneho korenia, 60 g slaniny, 1 mrkva, 1 veľká cibuľa, polovička zeleru, 1 dl bieleho vína, 1 lyžička horčice, 1 dl kyslej smotany, 15 g hladkej múky, 100 g kyslej kapusty, 200 g čerstvých húb, 30 g masti na prípravu kapusty a húb

Zobraziť recept


Dusené bravčové mäso na rasci

Dusené bravčové mäso na rasci 4 bravčové rebierka, 40 g masti, soľ, trocha mletého čierneho korenia, 1 veľká cibuľa, 1 lyžička potlčenej rasce, 1 lyžica hladkej múky.

Zobraziť recept


Gazdovské bravčové mäso

Gazdovské bravčové mäso 750 g bravčového bôčika alebo pliecka, cesnak, soľ, 300 g cibule, rasca

Zobraziť recept

Strana 3 z 19: « predošlá 1 2 3 4 5 6 ďalšia »