už 3271 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Gulášové a mäsové polievky

Gulášové a mäsové polievky

Recepty pre gulášové a mäsové polievky. Varenie, pečenie, príprava jedál. Gulášové a mäsové polievky ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 86 receptov Strana 4 z 6: « predošlá 1 2 3 4 5 6 ďalšia »

Kuracia polievka s rezancami

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Kuracia polievka s rezancami 1 kurča (asi 700-800 g), 120 g koreňovej zeleniny, 20 g cibule, voda, soľ, celé čierne korenie, zelená petržlenová vňať
Rezance: 1 vajce, 100 g hrubej múky, soľ

Zobraziť recept


Hovädzí vývar s mäsom, hráškom a ryžou

Hovädzí vývar s mäsom, hráškom a ryžou 200 g hovädzieho mäsa z lopatky, 200 g hovädzích kostí, 50 g koreňovej zeleniny, voda, soľ, cibuľa, celé čierne korenie, 60 g zeleného hrášku, 40 g ryže, zelená petržlenová vňať alebo pažítka

Zobraziť recept


Polievka Hašé 2.

Polievka Hašé 2. 120 g hovädzieho mäsa, 30 g masla, 30 g cibule, 30 g hladkej múky, 2 dl mlieka, soľ, voda

Zobraziť recept


Polievka ragú

Polievka ragú 120 g teľacieho mäsa, 150 g miešanej zeleniny, 20 g hladkej múky, 30 g masla, 2 dl mlieka, voda, soľ

Zobraziť recept


Drobková polievka s ryžou

Drobková polievka s ryžou 1 drobky zo sliepky, 10 g oleja, 120 g miešanej koreňovej zeleniny, 40 g ryže, voda, soľ, mleté čierne korenie, zelená petržlenová vňať alebo pažítka

Zobraziť recept


Slepačia polievka 1.

Slepačia polievka 1. 750-1000 g slepačieho mäsa (asi 1 sliepka), 120 g miešanej koreňovej zeleniny, 20 g cibule, voda, soľ, celé čierne korenie, zelená petržlenová vňať alebo pažítka

Zobraziť recept


Bujón so žĺtkom

Bujón so žĺtkom 500 g hovädzieho mäsa z pleca, 100 g miešanej koreňovej zeleniny, 40 g cibule, 4 žĺtky, voda, soľ, celé čierne korenie

Zobraziť recept


Hovädzia polievka 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Hovädzia polievka 1. 400-500 g hovädzieho mäsa, 120 g miešanej koreňovej zeleniny, 30 g cibule, voda, cesnak, soľ, celé čierne korenie, zelená petržlenová vňať alebo pažítka

Zobraziť recept


Záhradnícky guláš

Záhradnícky guláš 500 g bravčoviny alebo hovädziny, 3 polievkové lyžice oleja, cibuľa, soľ, rasca, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, zelenina (akéhokoľvek druhu), 2 dl smotany, 1 polievková lyžica hladkej múky

Zobraziť recept


Pochúťkový guláš

Pochúťkový guláš 80 g tuku, 2 cibule, mletá paprika, 1 kg zemiakov, soľ, rasca, 1/2 kocky masoxu, 4 špekáčky, 1/8 l kyslej smotany, 40 g hladkej múky

Zobraziť recept


Fazuľový guláš

Fazuľový guláš 500 g hovädzieho mäsa na guláš, 150 g fazule, 160 g cibule, 20 g oleja, 10 g masla, soľ, mleté čierne korenie, 2 dl mlieka, 1/4 l bujónu, mletá červená paprika

Zobraziť recept


Kyjevská polievka s mäsovými taštičkami 2.

Kyjevská polievka s mäsovými taštičkami 2. 1,3 litra vody alebo základného vývaru, 160 g predného hovädzieho mäsa bez kostí, 160 g slepačieho mäsa bez kostí, 250 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen zeler), 100 g cibule, 150 g šunky, podľa zvyklostí polievkové korenie, celé čierne korenie, posekanú petržlenovú vňať, 80 g polohrubej múky, vajce, 10 g prášku do pečiva, soľ

Zobraziť recept


Kyjevská polievka s mäsovými taštičkami 1.

Kyjevská polievka s mäsovými taštičkami 1. 1,3 litra vody alebo základného vývaru, 160 g predného hovädzieho mäsa bez kostí, 160 g slepačieho mäsa bez kostí, 250 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 100 g cibule, 150 g šunky, podľa zvyklostí polievkové korenie, celé čierne korenie, posekanú petržlenovú vňať, 80 g polohrubej múky, vajce, 10 g prášku do pečiva, soľ

Zobraziť recept


Zemiakový guláš 1.

Zemiakový guláš 1. 1 kg zemiakov, 40 g masti alebo oleja, 200 g domácej klobásky alebo špekáčikov, 40 g leča, soľ, korenie, červená paprika, 4 dl vody

Zobraziť recept


Liptovská kurka

Liptovská kurka 200 g bravčového mäsa, 200 g údeného mäsa, 150 g údenej klobásy, 150 g surovej klobásy, 150 g kyslej kapusty, 1 1/4 l kapustovej šťavy, voda, 1 veľká cibuľa, 4 zemiaky, 20 g sušených húb, soľ, 1 bobkový list, červená paprika, vegeta, 4 ks sucháre, 3 lyžice oleja, 3 vajcia, 1 menšia cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, na špičku noža jedlej sódy, 4 lyžice hrubej múky, čierne korenie, soľ

Zobraziť recept

Strana 4 z 6: « predošlá 1 2 3 4 5 6 ďalšia »