už 3271 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Baklažánová kaša

Baklažánová kaša

Zaradené v kategórii:
Baklažán

Ingrediencie:

400 g baklažánov, 50 g paradajok, 50 g oleja, soľ, ocot, mleté čierne korenie


Postup prípravy:

Umyté baklažány olúpeme a do mäkka upečieme v rúre na suchom plechu. Potom ich nožom rozotrieme, pridáme prelisované vnútro z paradajok, soľ, ocot, olej, mleté čierne korenie a dobre zamiešame. Baklažánovú kašu podávame k pečenej rybe so zemiakmi alebo k studenej večeri. Môžeme ju použiť i ako nátierku na chlieb s maslom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Baklažánová nátierka
Baklažánová nátierka
Krúpková kaša
Krúpková kaša
Krupicová kaša 2.
Krupicová kaša 2.
Baranie mäso na grécky spôsob
Baranie mäso na grécky spôsob