už 3271 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Bravčové karé v alobale

Bravčové karé v alobale

Zaradené v kategórii:
Bravčové karé

Ingrediencie:

kare, masť, cibuľa, horčica, čierne korenie


Postup prípravy:

Kare vyklepať, nasoliť, upiecť z oboch strán, vo výpeku upiecť cibuľu, upečené karé okoreniť, potrieť horčicou, dať do alobalu, na každý kus masa dať opečenú cibuľku, zatvoriť alobal, a dať piecť na suchý plech asi 25min. teplovzd. 200 st.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: neurčené
  • Technika prípravy: neurčené
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: neurčené
  • Lacné jedlo: nie

Komentáre:

Pridal/a: Anton - 10.4.2011

Velmi lahky a chutny recept dnes som sa tu zaregistroval a asi som nespravil špatnu vec recept skusteja som to robil spolu zo zemiakmy takže aj mäso aj zemiaky som robil v alobale.

Súvisiace recepty

Bravčové karé na rasci
Bravčové karé na rasci
Bravčové rebierko s jablkom v alobale
Bravčové rebierko s jablkom v alobale
Bravčové karé s cesnakom grilované
Bravčové karé s cesnakom grilované
Bravčové rebierko v alobale 2.
Bravčové rebierko v alobale 2.