už 3271 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Kapor na ražni

Zaradené v kategórii:
Kapor

Ingrediencie:

600 g očisteného kapra, 10 g hladkej múky, 40 g oleja, 60 g cibule, 250 g rajčín, 100 g kyslých alebo šalátových uhoriek, mleté čierne korenie, cesnak, soľ, citrónová šťava


Postup prípravy:

Očisteného, vypitvaného kapra umyjeme, osušíme, pokrájame na porcie, ktoré osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, zľahka obalíme v múke s trochou mletého čierneho korenia a z každej strany opečieme na ražni. Na oleji zapeníme očistenú nakrájanú cibuľu, pridáme umyté na kolieska pokrájané rajčiny a na kocky pokrájané kyslé alebo očistené šalátové uhorky, rozotretý cesnak a spolu podusíme. K mäkkej zelenine pridáme kúsky opečeného kapra a spolu chvíľu varíme. Ako prílohu podávame zemiaky.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Cigánske ražničí 2.
Cigánske ražničí 2.
Dusený kapor na zelenej paprike
Dusený kapor na zelenej paprike
Vyprážaný kapor 1.
Vyprážaný kapor 1.
Kapor na rasci
Kapor na rasci