Ingrediencie
20 dkg práškového cukru
10 dkg palmarínu
45 dkg hladkej špeciálnej múky
1 ks kypriaceho prášku do pečiva
5 PL medu
Na polevu:
25 dkg palmarínu
7 dkg kakaa
5 PL mlieka
20 dkg práškového cukru
Na obalovanie:
200 dkg strúhaného kokosu
10 dkg palmarínu
10 dkg hrubej múky
Postup receptu
20 dkg práškového cukru vymiešame mixérom, pridáme 10 dkg palmarínu, ktorý si roztopíme. Postupne pridávame kypriaci prášok do pečiva, 5 lyžičiek medu 5 lyžičiek mlieka a na koniec 45 dkg hladkej špeciálnej múky. Toto všetko vysypeme na vymastený múkou vysypaný plech a pečieme pri 180° teplote.
Po upečení necháme vychladnúť. Potom nakrájame štvorce a pripravíme si vodnú kúpeľ, kde v mise si zohrejeme 25 dkg palmarínu, pridáme 7 dkg kakaa a 5 lyžičiek mlieka a do taniera vysypeme strúhaný kokos. Potom pokrájané štvorce vkladáme do čokoládovej polevy, ktorú sme si pripravili vo vodnom kúpeli a obaľujeme v kokosovej múčke a ukladáme na tácku. Do chladničky dáme schladiť na cca 3 hodiny a potom môžeme konzumovať.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ