už 3271 receptov

Prihlásenie

Registrácia

Pridaj recept

Ryby

Recepty pre ryby. Varenie, pečenie, príprava jedál. Ryby ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 47 receptov Strana 1 z 4: 1 2 3 4 ďalšia »

Sendviče s lososom a bryndzou s údenou chuťou

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Sendviče s lososom a bryndzou s údenou chuťou 100 g plátkov údeného lososa, 125 g Bryndze s údenou chuťou, 8 ks toastových chlebov, 1 balík zelených šalátových listov, 2 červené papriky, kapie, 2 kyslé uhorky, pokrájané nadrobno, 60 g uhorky šalátovej pokrájanej nadrobno, ½ nadrobno posekanej šalotky, 30 g masla, 1 šalotka, nadrobno pokrájaná a opečená na oleji, soľ a korenie

Zobraziť recept


Nórsky losos

Nórsky losos 1 plát lososa, nové zemiaky, soľ, mleté čierne korenie, celú rascu, čerstvý alebo sušený tymián, korenie piffi alebo ak nie je tak korenie na grilovanie, zeleninu na grilovanie a to mrkvu, šampiňóny, strukové fazule, karfiol, brokolicu, hrášok, kôpor, mlieko, múku, olej, cukor, ocot

Zobraziť recept


Losos v syrovej omáčke

Losos v syrovej omáčke 2 ks filé z lososa, 150 g strúhaného syra, 2 strúčiky cesnaku, smotana na varenie, biely jogurt, petržlenová vňať, soľ

Zobraziť recept


Žblnk v zelenom rákosí

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Žblnk v zelenom rákosí pre 4 osoby (príprava 15 min.), 4 filety pangasa, 120 g bryndze Green Sheep (100%tná ovčia), 40 g hladkej múky na obalenie, 2 vajcia, veľká hrsť nasekaného petržlenu
šalát: 500 g rajčín, 100 g rukoly, 100 g baby špenátu, olivový olej

Zobraziť recept


Zubáč na ružičkovom keli s gaštanmi

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Zubáč na ružičkovom keli s gaštanmi 100 g strúhaného syra Liptov Gerlach, 2 filety zo zubáča, 1 malá cibuľa, 200 g gaštanov v šupke (prípadne v konzerve), 500 ml zeleninového vývaru, 20 g masla Liptov, 15 g kryštálového cukru, 600 g ružičkového kelu, 1PL slnečnicového oleja, soľ, čierne korenie, šťava z polovice citróna, tymián

Zobraziť recept


Losos na cisársky spôsob

Losos na cisársky spôsob 1 kg mrazeného lososa, 25 g konzervovaných hľuzoviek, 1 lyžičku soli, 2 dl vývaru rybieho - fondu, 1,5 dl šumivého vína, 3 lyžice masla, 75 g konzervovaných kreviet, 75 g mliečia zo sleďov

Zobraziť recept


Lososový zázrak s pomarančom

Lososový zázrak s pomarančom 1 mascarpone, 1 bambino, 2 ks citrónu, čerstvá bazalka, pažítka

Zobraziť recept


Vianočný steak z lososa

Vianočný steak z lososa losos: 4 plátky, cesnak: 3 strúčiky, citrónová šťava: 2 PL, maslo: 125 g, mlieko: 500 ml, soľ, steak sauce - tekuté korenie vegeta

Zobraziť recept


Aljašský losos v cestíčku a sójovo–sézamovou omáčkou

Aljašský losos v cestíčku a sójovo–sézamovou omáčkou 100 g múky, 1 vajce, 0,2 l mlieka, 200 g šalátov - viac druhov, 100 g paradajok, 5 ml olivového oleja, 5 ml sójovej omáčky, 5 ml ustricovej omáčky, 5 ml sezamového oleja, trochu sezamu, štipka sambalu, ½ l oleja, čierne mleté korenie, soľ

Zobraziť recept


Marinované slede

Marinované slede 2 slede, 2 dl vody, 3 lyžice octu, 3 lyžice oleja, 1 cibuľa, celé čierne korenie, 1 bobkový list, 2 zrnká nového korenia, na hrot noža tymianu, 1 lyžica worcesterskej omáčky, soľ, červená kapusta a cibuľa ako príloha

Zobraziť recept


Vyprážaný kapor 2.

Vyprážaný kapor 2. 4 veľké alebo 8 malých porcií kapra, soľ, 100 g hladkej múky, 3 vajcia, 200 g strúhanky, 250 g masti alebo oleja na vyprážanie

Zobraziť recept


Marinovaný pstruh

Marinovaný pstruh 4 pstruhy, soľ, 1,25 dl oleja, 10 g kapár alebo 1 malá kyslá uhorka, 3 lyžice oleja, 2 lyžice citrónovej šťavy, cibuľa, rajčiaky a hlávkový šalát na ozdobenie
Marináda: 5 dl octu, soľ, 1-2 strúčiky cesnaku, 5 zrniek čierneho, 3 zrnká nového korenia, 2 klinčeky, 1 bobkový list, citrónová kôra, 2 malé cibule

Zobraziť recept


Pečené pstruhy

Pečené pstruhy 4 pstruhy, 80 g masla, soľ, citrónová šťava, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Pečený pstruh v alobale

Pečený pstruh v alobale 4 pstruhy, 100 g údenej slaniny, soľ

Zobraziť recept


Pečený kapor v alobale

Pečený kapor v alobale 800 g kapra, 40 g masla, soľ, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, 10 g hladkej múky, 4 lyžice kyslej smotany

Zobraziť recept

Strana 1 z 4: 1 2 3 4 ďalšia »