už 3274 receptov

Pridaj recept

Filter: kuchyňa - slovenská kuchyňa

filter:
kuchyňa - slovenská kuchyňa


Recepty podľa filtra: kuchyňa - slovenská kuchyňa - varenie, pečenie, kuchárske knihy.

Nájdených: 131 receptov Strana 2 z 9: « predošlá 1 2 3 4 5 ďalšia »

Maskaľ

Maskaľ 500 g hladkej múky, 20 g droždia, 20 g margarínu, 20 g cukru, mlieko podľa potreby, soľ, 80 g masti na potieranie

Zobraziť recept


Halušky s bryndzou – strapačky

Halušky s bryndzou – strapačky 500 g zemiakov (očistených), 300 g hladkej múky, 80 g údenej slaninky, 250 g bryndze, 60 g cibule, soľ (kôpor, pažítka)

Zobraziť recept


Kapustové lokše 4.

Kapustové lokše 4. 750 g hlávkovej kapusty, 450 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, 60 g masti

Zobraziť recept


Obárance - lámance

Obárance - lámance 400 g hladkej múky, 20 g droždia, 20 g cukru, 80 g maku, 60 g práškového cukru, 60 g masla, mlieko, voda, soľ

Zobraziť recept


Krúpková kaša

Krúpková kaša 150 g krúpok, 600 g zemiakov, 60 g údenej slaniny, 40 g masti, 100 g cibule, voda, soľ

Zobraziť recept


Džgance - bobále

Džgance - bobále 80 g pšena, 40 g hrubej múky, 60 g údenej slaniny, 40 g masti, 100 g cibule, voda, soľ

Zobraziť recept


Párance - cestovina

Párance - cestovina 500 g hladkej múky, voda, soľ, 80 g krupice, 100 g údenej slaniny

Zobraziť recept


Šklbanky s makom 2.

Šklbanky s makom 2. 1,20 kg zemiakov, soľ, voda, 150 g hrubej múky, 80 g masla, 60 g maku, 80 g práškového cukru

Zobraziť recept


Haruľa – zemiaková baba

Haruľa – zemiaková baba 1,50 kg zemiakov, 80 g hladkej múky, 60 g údenej slaniny, 60 g masti, soľ, cesnak, cibuľa, majorán, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Zemiakové lokše 2.

Zemiakové lokše 2. 800 g zemiakov, 150 g hrubej múky, 60 g masla, 60 g maku, 60 g práškového cukru, voda, soľ

Zobraziť recept


Úhrabky

Úhrabky 1,20 kg zemiakov, 250 g hladkej múky, 250 g kyslej kapusty, 40 g masti, 60 g údenej slaniny, 100 g, cibule, mleté čierne korenie, voda, soľ

Zobraziť recept


Džatky

Džatky 800 g zemiakov, 100 g hladkej múky, 40 g masti, 40 g údenej slaniny, 60 g cibule, voda, soľ

Zobraziť recept


Slepé ryby

Slepé ryby 500 g zemiakov, 40 g masti, 100 g cibule, 50 g hrubej múky, soľ, mletá červená paprika, voda, majorán, rasca, cesnak, 1 vajce

Zobraziť recept


Zemiakový „šterc“

Zemiakový „šterc“ 200 g krupice, 800 g zemiakov, 50 g masti, voda, soľ

Zobraziť recept


Bryndzové pirohy 1.

Bryndzové pirohy 1. 800 g zemiakov, 200 g hrubej múky, 100 g údenej slaniny, soľ, voda
Plnka: 200 g bryndze, 200 g zemiakov, kôpor, soľ

Zobraziť recept

Strana 2 z 9: « predošlá 1 2 3 4 5 ďalšia »