už 3274 receptov

Pridaj recept

Filter: počet porcií - pre 4 osoby

filter:
počet porcií - pre 4 osoby


Recepty podľa filtra: počet porcií - pre 4 osoby - varenie, pečenie, kuchárske knihy.

Nájdených: 193 receptov Strana 1 z 13: 1 2 3 4 ďalšia »

Vyprážané kuracie prsty

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Vyprážané kuracie prsty 4 ks kuracích pŕs, 2 vajcia, 2 lyžičky sójovej omáčky, 1/2 lyžičky soli, 1 lyžičku mletej červenej papriky, 1/2 lyžičky čierneho korenia, strúhanka, olej na vyprážanie

Zobraziť recept


Zemiaková kaša s kyslou kapustou 1.

Zemiaková kaša s kyslou kapustou 1. 1 škatuľa sušenej zemiakovej kaše, 3 dl mlieka, 1/2 l vriacej vody, 200 g kyslej kapusty, 40 g údenej slaniny, 20 g masti, 60 g cibule

Zobraziť recept


Zemiaky na kyslo s hríbami

Zemiaky na kyslo s hríbami 1 kg zemiakov, soľ, rasca, bobkový list, 200 g hríbov, 60 g masla, 20 g cibule, 40 g hladkej múky, 1/4 l kyslého mlieka, 1/4 l kyslej smotany, 4 vajcia

Zobraziť recept


Šošovicový prívarok so zemiakmi

Šošovicový prívarok so zemiakmi 200 g šošovice, 200 g zemiakov, soľ, 30 g oleja, 20 g hladkej múky, 300 g kyslého mlieka, cesnak, bobkový list, 20 g cibule

Zobraziť recept


Fazuľová s údeným kolenom

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Fazuľová s údeným kolenom 1 údené koleno cca 600 g, 250 g fazule, 2 zemiaky, koreňová zelenina - mrkva, petržlen, zeler, cibuľa, čierne korenie, vegeta, soľ, bobkový list, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Salámové mištičky plnené zeleninou

Salámové mištičky plnené zeleninou 8 koliesok prešovskej salámy, 30 g masti, 50 g masla, rôzna zelenina (hrášok, kaleráb, mrkva, karfiol, zeler), 60 g majonézy

Zobraziť recept


Pečené jablká

Pečené jablká 4 veľké jablká, 2 veľké lyžice hrozienok, 2 veľké lyžice mandlí, 1 veľká lyžica medu, 20 g masla, 1 dl bieleho vína

Zobraziť recept


Zakryté obložené chlebíčky

Zakryté obložené chlebíčky 8 plátkov sendviča, 80 g masla, 8 plátkov šunky alebo salámy, 8 tenkých plátkov Eidamu, 1 jablko, 1 hruška

Zobraziť recept


Pečeň v alobale

Pečeň v alobale 400 g pečene (bravčová alebo teľacia), 40 g oleja, 30 g cibule, l0 g hladkej múky, mletá rasca, kari korenie, červená paprika, 400 g zemiakov, 100 g šampiňónov, alobal, pažítka alebo zelený petržlen

Zobraziť recept


Teľacie srdce na paprike

Teľacie srdce na paprike 400 g srdca, 40 g oleja, 60 g cibule, 20 g paradajkového pretlaku, 200 g zelenej papriky, 10 g hladkej múky, soľ, kari korenie

Zobraziť recept


Jazyk s kaparovou omáčkou

Jazyk s kaparovou omáčkou 350 g jazyka (2 kusy), 20 g oleja, 40 g hladkej múky, 10 g cibule, 200 g mlieka (2 dl), 20 g kapár v octe alebo soli, na špičku noža červenej papriky, citrónová šťava alebo ocot, pol lyžičky horčice

Zobraziť recept


Karbonátky z držiek

Karbonátky z držiek 400 g držiek, 120 g žemle alebo sendviča, 20 g cibule, 1 strúčik cesnaku, 2 vajcia, mleté čierne korenie, omrvinky, 50 g oleja

Zobraziť recept


Obličky s mozgom a vajcom

Obličky s mozgom a vajcom 300 g bravčových obličiek, 40 g oleja, 30 g cibule, 200 g mozgu, 2 vajcia, mletá rasca, mleté čierne korenie, soľ

Zobraziť recept


Dusená pečeň na ihle

Dusená pečeň na ihle 400 g teľacej alebo bravčovej pečene, 100 g cibule, 200 g zemiakov, 80 g zelenej papriky, 20 g údenej slaniny, 20 g oleja, l0 g hladkej múky, lyžička paradajkového pretlaku, voda, mleté čierne korenie, soľ, červená paprika

Zobraziť recept


Pečeň na rošte

Pečeň na rošte 500 g bravčovej (teľacej) pečene, 10 g hladkej múky, 20 g oleja, 80 g masla, soľ, červená paprika, karí, mleté čierne korenie, soľ, 80 g kyslej uhorky, 10 g cibule

Zobraziť recept

Strana 1 z 13: 1 2 3 4 ďalšia »