už 3274 receptov

Pridaj recept

Filter: technika prípravy - varenie

filter:
technika prípravy - varenie


Recepty podľa filtra: technika prípravy - varenie - varenie, pečenie, kuchárske knihy.

Nájdených: 928 receptov Strana 4 z 62: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »

Čerešňová polievka 1.

Čerešňová polievka 1. 20 g masla, 20 g hladkej múky, 1 liter vody, 400 g čerešní, soľ, 40 g cukru, 2 dl ríbezľovej alebo višňovej šťavy, kúsok celej škorice, 2 klinčeky, 1/4 litra mlieka, 20 g hladkej múky

Zobraziť recept


Žemľová polievka s pažítkou

Žemľová polievka s pažítkou 40 g masla, 2 žemle, 1 1/4 litra vody, 60 g miešanej koreňovej zeleniny, soľ, mleté čierne korenie, 1 dl smotany, 1 vajce, pažítka

Zobraziť recept


Polievka z ovsených vločiek

Polievka z ovsených vločiek 50 g ovsených vločiek, 1 1/4 litra vody, soľ, 30 g masla, 100 g koreňovej zeleniny, 1 dl smotany, 1žĺtok, 10 g surového masla, zelený petržlen

Zobraziť recept


Krupicová polievka so žĺtkom

Krupicová polievka so žĺtkom 100 g koreňovej zeleniny, 40 g šampiňónov, 40 g masti, 20 g cibule, 50 g krupice, 1 1/4 litra vody, soľ, zelený petržlen, 1 žĺtok

Zobraziť recept


Kyslá polievka s párkami

Kyslá polievka s párkami 400 g kyslej kapusty, voda, soľ, rasca, 400 g párkov, 1/2 l smotany, 50 g hladkej múky

Zobraziť recept


Prírodná zeleninová polievka 1.

Prírodná zeleninová polievka 1. 40 g masla, 50 g cibule, mletá červená paprika, 70 g mrkvy, 70 g kalerábu, 70 g petržlenu, 70 g zeleru, soľ, 70 g karfiolu, 100 g zemiakov, mleté čierne korenie, 10 g cesnaku, rasca, zelená petržlenovú vňať

Zobraziť recept


Boršč 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Boršč 1. 150 g hovädzieho mäsa, 150 g bravčového mäsa, 80 g hlávkovej kapusty, 60 g mrkvy, 30 g zeleru, 30 g petržlenu, bobkový list, soľ, 40 g cibule, 40 g oleja, 20 g rajčiakového pretlaku, 2dl kyslej 12% smotany, 20 g hladkej múky

Zobraziť recept


Mozgová polievka 1.

Mozgová polievka 1. 30 g cibule, 30 g tuku, 100-150 g koreňovej zeleniny (petržlen, mrkva), 200 g mozgu, voda, masox alebo voda, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, 1 žemľa

Zobraziť recept


Kapustová polievka so zemiakmi

Kapustová polievka so zemiakmi 1 hlávka kapusty, 400 g zemiakov, 80 g slaniny, 30 g masti, 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, voda, 30 g masti a 30 g hladkej múky na zápražku, 1 strúčik cesnaku, majorán

Zobraziť recept


Letná polievka

Letná polievka 1 karfiol, 50 g mrkvy, 50 g hrášku, 20 g hladkej muky, 4 špenátové listy, 1 žĺtok, 2 dl 2% smotany, 50 g reďkoviek, 30 g tvrdého syra

Zobraziť recept


Balkánsky vývar

Balkánsky vývar 300 g hovädzích riedkych kostí, 1,5 l vody, soľ, celé čierne korenie, 1 cibuľa, 40 g mrkvy, 40 g petržlenu, trošku vegety, petržlenová vňať
Vložka: 100 g hovädzej sviečkovice, soľ, mleté čierne korenie, mletá paprika, 2 strúčiky cesnaku

Zobraziť recept


Kyslá polievka s hubami 1.

Kyslá polievka s hubami 1. 500 g zemiakov, rasca, soľ, 250 g čerstvých alebo 80 g sušených húb (hríby, kuriatka, kozáky a pod.), 1 1/2 dl šľahačky, 5 dl kyslej smotany, 20 g hladkej múky, 1 kocka mäsoxu, kôpor, zázvor

Zobraziť recept


Talianska slepačia polievka

Talianska slepačia polievka 1 sliepka s drobkami, soľ, celé čierne korenie, 100 g koreňovej zeleniny, 1 cibuľa, 10 g cesnaku, 5O g uvarenej ryže, petržlenová vňať
Vaječná sadlina: 1 vajce, 1 dl smotany, soľ, trošku mletého muškátového kvetu, 10 g masla

Zobraziť recept


Kelová polievka s párkom 1.

Kelová polievka s párkom 1. 200 g kelu, 1 1/2 l vody, soľ, 100 g zemiakov, strúčik cesnaku, 30 g cibule, 30 g masti, 30 g hladkej múky, 1 malá lyžička mletej červenej papriky, 2 párky

Zobraziť recept


Držková polievka 1.

Držková polievka 1. 700 g držiek, 1 veľká cibuľa, soľ, 1 1/2 l vývaru z kostí, 1 veľká lyžica masti, 30 g hladkej múky, 30 g masti, mletá paprika, rasca, mleté čierne korenie, 1 strúčik cesnaku, majoránka

Zobraziť recept

Strana 4 z 62: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »