už 3274 receptov

Pridaj recept

Filter: technika prípravy - vyprážanie

filter:
technika prípravy - vyprážanie


Recepty podľa filtra: technika prípravy - vyprážanie - varenie, pečenie, kuchárske knihy.

Nájdených: 165 receptov Strana 3 z 11: « predošlá 1 2 3 4 5 6 ďalšia »

Zeleninové karbonátky 2.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Zeleninové karbonátky 2. 60 g cibule, 30 g masti, 600 g miešanej zeleniny (mrkva, zeler, kaleráb, hrášok), 2 žemle, 2 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňat, strúhanka, 2 dl oleja na vyprážanie

Zobraziť recept


Vyprážané jablká 1.

Vyprážané jablká 1. 600 g jabĺk, 1,5 dl mlieka, 0,5 dl bieleho vína, 100 g hrubej múky, 1 vajce, soľ, 50 g oleja, 60 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru

Zobraziť recept


Karfiolové karbonátky

Karfiolové karbonátky 500 g karfiolu, soľ, 40 g masla, 3 vajcia, mleté čierne korenie, 60 g strúhanky, 30 g hladkej múky, 80 g masti

Zobraziť recept


Kapustové rezne

Kapustové rezne 1 hlávka kapusty, soľ, 1 vajce, 2 dl mlieka, 60 g hrubej múky, strúhanka, 60 g oleja

Zobraziť recept


Kelové karbonátky 2.

Kelové karbonátky 2. 600 g kelu, soľ, 100 g cibule, 80 g oleja, 1 dl mlieka, 3 žemle, 2 vajcia, mleté čierne korenie, 80 g strúhanky

Zobraziť recept


Jablká so šunkou a syrom

Jablká so šunkou a syrom 100 g jabĺk, 400 g tvrdého syra, 400 g šunky, 20 g hladkej múky, 2 vajcia, soľ, mletá červená paprika, 20 g paradajkového pretlaku, 100 g oleja

Zobraziť recept


Zemiakové karbonátky s údeným mäsom

Zemiakové karbonátky s údeným mäsom 500 g uvarených zemiakov, 250 g uvareného údeného mäsa, 2 vajcia, soľ, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, hladká múka, strúhanka, olej na vyprážanie

Zobraziť recept


Syrové lievance

Syrové lievance 200 g hrubej múky, 20 g droždia, 40 g Eidamu, 2 vajcia, soľ, 2 dl mlieka, 80 g masti

Zobraziť recept


Teplé syrové chlebíčky

Teplé syrové chlebíčky 8 tenkých krajcov chleba, olej na opraženie, 3 vajcia, 150 g tvrdého syra, soľ, 1 menšia cibuľa, sterilizovaná uhorka, kapia

Zobraziť recept


Vyprážaná cvikla

Vyprážaná cvikla Cvikla, ocot (citrónová šťava), soľ, vajce, múka, strúhanka, olej na vyprážanie

Zobraziť recept


Hubové krokety

Hubové krokety 600 g čerstvých húb, 20 g masla, 20 g oleja, 20 g hladkej múky, 1 dl mlieka, 1 vajce, 20 g strúhanky, trochu mletého čierneho korenia, soľ, petržlen
Na vyprážanie: 1 vajce, 1 lyžica mlieka, hladká múka, strúhanka, olej

Zobraziť recept


Patizónové placky

Patizónové placky 800 g patizónov, 20 g hladkej múky, 4 vajcia, soľ, 1/8 l mlieka, 1 dl oleja

Zobraziť recept


Hubové rezne

Hubové rezne 30 g masti, 40 g cibule, 500 g hríbov, mletá rasca, mleté čierne korenie, zelerová alebo petržlenová vňať, 300 g varených prelisovaných zemiakov, 1 žĺtok, 1 vajce, 80 g maizeny, omrviny, olej na opečenie

Zobraziť recept


Pórová omeleta

Pórová omeleta 400 g póru, 6 vajec, soľ, červená paprika, korenie, 80 g masla, 30 g petržlenovej vňate, 50 g strúhaného ementálu

Zobraziť recept


Roquefortové karbonátky

Roquefortové karbonátky 200 g roguefortu, 50 g droždia, 3 vajcia, 1 lyžica vody, soľ, 1 strúčik cesnaku, strúhanka

Zobraziť recept

Strana 3 z 11: « predošlá 1 2 3 4 5 6 ďalšia »