už 3274 receptov

Pridaj recept

Filter: technika prípravy - vyprážanie

filter:
technika prípravy - vyprážanie


Recepty podľa filtra: technika prípravy - vyprážanie - varenie, pečenie, kuchárske knihy.

Nájdených: 165 receptov Strana 4 z 11: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »

Hubová omeleta

Hubová omeleta 200 g hladkej múky, 3 vajcia, 2,5 dl mlieka, kečup, 250 g šampiňónov, 50 g masla, soľ, korenie, červená paprika, cesnak

Zobraziť recept


Omeleta so sójovou omáčkou

Omeleta so sójovou omáčkou 5 vajec, 60 g cibule, 40 g masla, 4 polievkové lyžice sójovej omáčky, soľ, korenie, pažítka, petržlenová vňať

Zobraziť recept


Teľacie krokety

Teľacie krokety 400 g teľacieho mäsa, 5 dl mlieka, 1 žemľa, soľ, mleté čierne korenie, 50 g cibule, 60 g oleja

Zobraziť recept


Milánske rezne

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Milánske rezne 600 g teľacieho mäsa, soľ, 40 g parmezánu, 60 g strúhanky, 2 vajcia, 2 lyžice mlieka, 150 g oleja

Zobraziť recept


Vyprážaný bravčový rezeň plnený

Vyprážaný bravčový rezeň plnený 600 g bravčového mäsa zo stehna, soľ, hladká múka, 2 vajcia, strúhanka, na vyprážanie masť, citrón

Zobraziť recept


Vyprážané jahňa

Vyprážané jahňa 500 g jahňacieho alebo kozľacieho mäsa zo stehna, soľ, múka, 2 vajcia, strúhanka, masť na vyprážanie

Zobraziť recept


Rybacie filé po Nemecky

Rybacie filé po Nemecky 500 g rybieho filé, citrónová šťava, 1 malá lyžička worchesteru, soľ, mleté čierne korenie, hladká múka, 2 vajcia, 1 malá lyžička mletej červenej papriky, 1 – 2 veľké lyžice kečupu, 100 g strúhanky, 100 g nastrúhaného syra, olej na vyprážanie

Zobraziť recept


Karbonátky z rybacieho filé

Karbonátky z rybacieho filé 400 g rybacieho filé, 1 1/2 žemle, 30 g cibule, 40 g slaniny, soľ, mleté čierne korenie, majorán, 2 vajcia, strúhanka, olej na vyprážanie

Zobraziť recept


Moravský bravčový rezeň

Moravský bravčový rezeň 400 g bravčového stehna, soľ, 50 g slaniny, 80 g šunky (salámy), 2 vajcia, 1,5 dl oleja
Cestíčko: 1 vajce, trošku mlieka, 50 g hladkej múky

Zobraziť recept


Vyprážané kurča 1.

Vyprážané kurča 1. 1 kurča, soľ, korenie, hladká múka, 2 žĺtky, strúhanka, 50 g slaniny, olej, kúsok masla

Zobraziť recept


Kurča Aragvi

Kurča Aragvi 4 kuracie stehná, 2 lyžice hladkej múky, 1 vajce, 2 lyžice mlieka, 4 lyžičky masla, rastlinný tuk podľa potreby, 4 kolieska citrónu, 2 - 3 lyžice tatárskej omáčky, soľ, zelený petržlen

Zobraziť recept


Rybacie karbonátky 1.

Rybacie karbonátky 1. 400 g rybacieho filé, 30 g masti, 40 g cibule, 2 žemle, 2 vajcia, soľ, čierne mleté korenie, na špic noža strúhaného muškátového orieška, zelený petržlen, strúhanka, olej na vyprážanie

Zobraziť recept


Dolky s mäsovou plnkou

Dolky s mäsovou plnkou 400 g hrubej múky, 100 g zemiakov, soľ, 20 g masla, 1 vajce, 40 g droždia, mlieko podľa potreby, 200 g údeného bravčového mäsa

Zobraziť recept


Fánky 1.

Fánky 1. 250 g polohrubej múky, 30 g margarínu, soľ, 20 g práškového cukru, 1 žĺtok, 1/4 balíčka prášku do pečiva, 1 dl kyslej smotany, 80 g masti na vyprážanie

Zobraziť recept


Fánky I

Fánky I 250 g hladkej múky, na hrot noža prášku do pečiva, soľ, 30 g masla, 30 g práškového cukru, 2 žĺtky, 2 lyžice vína alebo rumu, 3-5 lyžíc smotany, citrónová kôra, olej, vanilkový cukor

Zobraziť recept

Strana 4 z 11: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »