už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: borievky

ingrediencia:
borievky


Recepty z ingrediencie: borievky - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 9 receptov

Baranie stehno na víne

Baranie stehno na víne baranie stehno asi 2 kg, soľ, olej, 100 g údenej slaniny, 3 dl červeného vína, kečup, worcesterská omáčka
moridlo: 2 mrkvy, 2 petržleny, 1 zeler, 2 cibule, 4 polievkové lyžice octu, 10 zrniek čierneho korenia, 4 zrnká nového korenia, 1 klinček, 2 bobkové listy, 10 zrniek borievok

Zobraziť recept


Vajcová paštéta

Vajcová paštéta 200 g kuracej (bravčovej, teľacej) pečene, 40 g masti, 20 g cibule, 2 žemle alebo 120 g sendviča, 4 vajcia, soľ, 20 g masla
Paštétové korenie: 4 - 5 zrniečok čierneho a nového korenia, na špičku noža majoránu, kúsok muškátového orieška, jeden malý bobkový list, 1 klinček, štipka tymiánu, 2 - 3 zrnká borievky

Zobraziť recept


Burgundské pečené mäso

Burgundské pečené mäso 400 g hovädzieho zadného mäsa, 30 g oleja, 40 g slaniny, 20 g mrkvy, 20 g petržlenu, 40 g cibule, 30 g brusníc, 20 g rajčiakového pretlaku, 40 g hladkej múky, 10 g cukru, 1 dl červeného vína, ocot, citrónová kôra, soľ, mleté čierne korenie, borievky, tymian, voda

Zobraziť recept


Hovädzie mäso na divo 1.

Hovädzie mäso na divo 1. 400 g hovädzieho mäsa (sviečkovice), 40 g oleja, 40 g slaniny, 40 g cibule, 60 g koreňovej zeleniny, 20 g hladkej múky, 1 lyžica vína, 5 g cukru, ocot, voda, bobkový list, celé čierne korenie, tymian, borievky, citrónová kôra a šťava, cukor

Zobraziť recept


Teľacia hruď na spôsob bažanta

Teľacia hruď na spôsob bažanta 500 g teľacej hrude, 20 g oleja, 40 g údenej slaniny, 20 g cibule, 10 g hladkej múky, voda, soľ, borievky

Zobraziť recept


Sliepka na spôsob bažanta

Sliepka na spôsob bažanta 1 sliepka, 40 g oleja, 40 g údenej slaniny, 10 g hladkej múky, soľ, borievky

Zobraziť recept


Pečené jelenie stehno

Pečené jelenie stehno 600 g jelenieho stehna, 50 g údenej slaniny, 40 g oleja, mleté čierne korenie, borievky, voda, soľ

Zobraziť recept


Diviak na červenom víne

Diviak na červenom víne 600 g mäsa z diviaka, 60 g oleja, 100 g zeleniny, 50 g cibule, 30 g hladkej múky, 10 g cukru, 2 dl kyslej smotany, 1 dl červeného vína, soľ, bobkový list, celé čierne korenie, borievky, voda, citrónová šťava alebo ocot

Zobraziť recept


Poľovnícke rezne

Poľovnícke rezne 4 hovädzie rezne zo stehna, soľ, 40 g slaniny, 30 g hladkej múky, 20 g masti, 20 g masla, 100 g koreňovej zeleniny, 1 cibuľa, borievky, 2 zrnká nového, 5 zrniek čierneho korenia, na hrot noža tymianu, 1 bobkový list, 20 g hladkej múky, 10 g kapár, 1 dl červeného vína, 10 g kryštálového cukru, citrón

Zobraziť recept