už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: bravčové mäso

ingrediencia:
bravčové mäso


Recepty z ingrediencie: bravčové mäso - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 234 receptov Strana 1 z 16: 1 2 3 4 ďalšia »

Bravčové rebierko na paprike

Bravčové rebierko na paprike 600 g bravčového mäsa z karé, 30 g masti, 50 g údenej slaniny, 1-2 menšie cibule, 1 lyžičku červenej mletej papriky, 2 strúčiky cesnaku, 200 g klobásy, 250 g zelenej papriky, 250 g paradajok, soľ

Zobraziť recept


Guláš na ruský spôsob

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Guláš na ruský spôsob 1/2 kg bravčového mäsa, 50 g masti, 100 g cibule, 1 lyžička červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, kyslá kapusta, 100 g varenej cvikly, rasca, 10 g hladkej múky

Zobraziť recept


Boršč 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Boršč 1. 150 g hovädzieho mäsa, 150 g bravčového mäsa, 80 g hlávkovej kapusty, 60 g mrkvy, 30 g zeleru, 30 g petržlenu, bobkový list, soľ, 40 g cibule, 40 g oleja, 20 g rajčiakového pretlaku, 2dl kyslej 12% smotany, 20 g hladkej múky

Zobraziť recept


Boršč 2.

Boršč 2. 150 g bravčového mäsa, l50 g hovädzieho mäsa, 40 g slaniny, voda, soľ, l50 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 50 g hlávkovej kapusty, 1 menšia cibuľa, 150 g zemiakov, 50 g cvikly, 100 g rajčiakov, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, ocot, 1 dl kyslej smotany, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Polievka zo zeleného hrášku

Polievka zo zeleného hrášku 1 šálka suchého hrášku, 200 g surového bravčového bôčika, 1 1/4 l vody, 1 lyžica hladkej múky, 1 lyžica petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Záhorácky guláš

Záhorácky guláš 200 g cibule, 60 g oleja, 600 g bravčového mäsa z pliecka, mletá červená paprika, 20 g sušených húb, soľ, 400 g hlávkovej kapusty, trochu cukru a octu, 20 g hladkej múky, 2 dl kyslej smotany

Zobraziť recept


Oravská kapustnica

Oravská kapustnica 1 1/2 l vody, soľ, 15 g sušených húb, 400 g bravčového rebierka, 400 g bravčovej klobásy, 100 g koreňovej zeleniny, 350 g kyslej kapusty, 20 g cibule, 1 l šťavy z kyslej kapusty, mleté čierne korenie, majorán, cesnak, múka

Zobraziť recept


Liptovská kurka

Liptovská kurka 200 g bravčového mäsa, 200 g údeného mäsa, 150 g údenej klobásy, 150 g surovej klobásy, 150 g kyslej kapusty, 1 1/4 l kapustovej šťavy, voda, 1 veľká cibuľa, 4 zemiaky, 20 g sušených húb, soľ, 1 bobkový list, červená paprika, vegeta, 4 ks sucháre, 3 lyžice oleja, 3 vajcia, 1 menšia cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, na špičku noža jedlej sódy, 4 lyžice hrubej múky, čierne korenie, soľ

Zobraziť recept


Zeleninová polievka s mäsom

Zeleninová polievka s mäsom 50 g chudého bravčového mäsa, soľ, 60 g miešanej mrazenej zeleniny, 10 g masla, 10 g hladkej múky, 5 g ryže, 50 g mlieka, zelený petržlen, muškátový orech

Zobraziť recept


Šošovica po francúzsky

Šošovica po francúzsky 500 g šošovice, 1/2 1 červeného vína, 250 g prerastanej slaniny, 1 cibuľa, 2 páry, 2 malé mrkvy, 2 strúčiky cesnaku, 1/2 kocky masoxu, 1 bobkový list, soľ, mleté čierne korenie, 4 kusy bravčového karé, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, 2 veľké lyžice oleja

Zobraziť recept


Plnené kapustné listy

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Plnené kapustné listy kapustné listy, 400 g bravčového mäsa, 50 g ryže, 20 g masti, 40 g cibule, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, majorán, 3/4 kg kvasenej kapusty, troška rasce, 40 g masti, 50 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, červená paprika

Zobraziť recept


Plnená paprika 1.

Plnená paprika 1.
Náplň: 300 g bravčového mäsa, 2 žemle, 1/8 l mlieka, 1 vajce, 100 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, 8 zelených paprík
Omáčka: 40 g masti, 100 g cibule, 300 g rajčiakov, soľ, 4 ks celé korenie, tymián, bobkový list, 1/4 l mlieka alebo smotany, 30 g hladkej múky, soľ, cukor, ocot

Zobraziť recept


Dusená hlávková kapusta s mäsom

Dusená hlávková kapusta s mäsom 1/2 kg hlávkovej kapusty, 60 g cibule, 60 g údenej slaniny, 300 g bravčového mäsa, rasca, mleté čierne korenie, soľ, 2 dl kyslej smotany

Zobraziť recept


Džuveč so zeleninou

Džuveč so zeleninou 50 g masti, 80 g cibule, 250 g bravčového mäsa, 250 g zemiakov, 200 g zrelých rajčín, 200 g zelenej papriky, 1 mali baklažán, 1 malý karfiol, 200 g zelenej fazuľky, zelený petržlen

Zobraziť recept


Patizónový prívarok s mäsom

Patizónový prívarok s mäsom 500 g patizónov, 250 g bravčového mäsa, soľ, 40 g masla, 40 g hladkej múky, 1/4 litra mlieka, m1eté čierne korenie, muškátový oriešok, zelený petržlen

Zobraziť recept

Strana 1 z 16: 1 2 3 4 ďalšia »