už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: bravčové pľúcka

ingrediencia:
bravčové pľúcka


Recepty z ingrediencie: bravčové pľúcka - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 9 receptov

Pľúcková polievka 1.

Pľúcková polievka 1. 40 g masti, 40 g cibule, 300 g bravčových alebo teľacích pľúcok, soľ, mleté čierne korenie, 120 g miešanej koreňovej zeleniny, 1 1/4 litra vody, zelený petržlen

Zobraziť recept


Pľúcka so smotanou

Pľúcka so smotanou 600 g bravčových pľúcok, 100 g koreňovej zeleniny, 1 bobkový list, 40 g cibule, 30 g masti, 30 g hladkej múky, 1/4 litra kyslej smotany, mleté čierne korenie, soľ, cukor

Zobraziť recept


Pľúcková polievka 2.

Pľúcková polievka 2. 250 g teľacích alebo bravčových pľúcok, 30 g oleja, 150 g miešanej koreňovej zeleniny, 30 g cibule, voda, soľ, čierne korenie, zelená petržlenová vňať alebo pažítka

Zobraziť recept


Fazuľová polievka s krúpami a pľúckami

Fazuľová polievka s krúpami a pľúckami 150 g fazule, 20 g krúp, 30 g oleja, 30 g cibule, 150 g pľúcok, 20 g hladkej múky, 200 g zemiakov, voda, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika

Zobraziť recept


Plnené zemiakové rezne

Plnené zemiakové rezne 400 g zemiakov, 100 g hrubej múky, 40 g cibule, 40 g oleja, 350 g pľúcok, 80 g masti na vyprážanie, soľ, 80 g žemlí

Zobraziť recept


Zapekané žemle s pľúckami

Zapekané žemle s pľúckami 200 g žemlí, 60 g oleja, 80 g cibule, 600 g pľúcok, soľ, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Zapekané zemiaky s pľúckami

Zapekané zemiaky s pľúckami 1 kg zemiakov, 60 g oleja, 600 g pľúcok, 60 g cibule, voda, soľ, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Zabíjačková kaša II

Zabíjačková kaša II 100 g bravčového srdca, 100 g bravčových pľúcok, 100 g bravčovej pečene, 100 g bravčovej podhrdliny, 20 g masti na pekáč, 1 žemľa, soľ, cesnak, mleté čierne korenie, majorán

Zobraziť recept


Jaternicová zmes

Jaternicová zmes bravčové pľúcka a srdce, 250 g laloka alebo bôčika, 100 g bravčovej pečene, 2 žemle, na hrot noža majoránu, mleté čierne, nové korenie, 1-2 strúčiky cesnaku, soľ, trocha zázvoru, 4-6 lyžíc mäsového vývaru, 50 g masti na pečenie

Zobraziť recept