už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: bravčový jazyk

ingrediencia:
bravčový jazyk


Recepty z ingrediencie: bravčový jazyk - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 8 receptov

Tlačenka

Tlačenka 850 g bravčovej hlavy, 1 bravčový jazyk, 1 bravčové srdce, 200 g bravčových koží, voda, 30 g soli, mleté čierne korenie, majorán, vývar, 1 bravčový žalúdok (alebo celofánové vrecko)

Zobraziť recept


Jazyk na hubách 1.

Jazyk na hubách 1. 1 väčší jazyk, voda, 2 strúčiky cesnaku, 3 - 4 zrnká čierneho a nového korenia, 60 g masti, 40 g cibule, 200 g húb, rasca, mleté čierne korenie, malá lyžička červenej papriky, vývar z jazyka, 10 g nasucho opraženej hladkej múky, soľ

Zobraziť recept


Hovädzí jazyk pečený s cesnakom

Hovädzí jazyk pečený s cesnakom 600 g hovädzieho jazyka, soľ, voda, 120 g koreňovej zeleniny, 50 g cibule, 5 zrniečok celého čierneho korenia, zelená zelerová a petržlenová vňať, 4 kelové listy, 50 g slaniny, rasca, majorán

Zobraziť recept


Jazyk s kaparovou omáčkou

Jazyk s kaparovou omáčkou 350 g jazyka (2 kusy), 20 g oleja, 40 g hladkej múky, 10 g cibule, 200 g mlieka (2 dl), 20 g kapár v octe alebo soli, na špičku noža červenej papriky, citrónová šťava alebo ocot, pol lyžičky horčice

Zobraziť recept


Varený jazyk s omáčkou

Varený jazyk s omáčkou 400 g jazyka, 40 g oleja, 20 g cibule, 60 g hladkej múky, 80 g paradajkového pretlaku, 20 g cukru, voda, soľ

Zobraziť recept


Jazyk na hubách 2.

Jazyk na hubách 2. 2 menšie jazyky, voda, 2 strúčiky cesnaku, 4-5 zrniečok čierneho i nového korenia, 60 g oleja, 40 g cibule, 150 g hríbov, 1 lyžička mletej červenej papriky, rasca, mleté čierne korenie, 10 g nasucho opraženej múky, vývar z jazykov

Zobraziť recept


Bravčový jazyk na cesnaku

Bravčový jazyk na cesnaku 3 bravčové jazyky, 60 g masti, 3-4 strúčiky cesnaku, soľ, hlávkový šalát

Zobraziť recept


Polievka hydinové ragú

Polievka hydinové ragú 20 g oleja, 1 cibuľa, soľ, 100 g teľacieho mäsa, 1 malý teľací brzlík, 1 bravčový jazyk, štvrť kurčaťa, 2-3 hríbiky, 10 g masla, 100 g špargle, 50 g čerstvého hrášku, polovica karfiolu, 30 g masla a 30 g hladkej múky na zápražku, 3-4 lyžice sladkej smotany, 1 žĺtok, na hrot noža mletého čierneho korenia, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept