už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: bryndza

ingrediencia:
bryndza


Recepty z ingrediencie: bryndza - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 52 receptov Strana 1 z 4: 1 2 3 4 ďalšia »

Bryndzová polievka 1.

Bryndzová polievka 1. 150 g nových zemiakov, 1,2 l vody, soľ, rasca, 150 g bryndze, chlieb, maslo

Zobraziť recept


Rýchly demikát

Rýchly demikát 1 väčšia cibuľa, 1 1/4 l vody, červená paprika, rasca, soľ, 100 g bryndze, 2 krajce čierneho chleba

Zobraziť recept


Šunka plnená bryndzovou penou

Šunka plnená bryndzovou penou 4 plátky šunky, 100 g bryndze, 50 g masla, 1/2 dl šľahačkovej smotany, 1 lyžica kečupu, 20 g kapary, troška soli

Zobraziť recept


Zemiaky plnené bryndzou zapekané

Zemiaky plnené bryndzou zapekané väčšie zemiaky, soľ, 200 g bryndze, 1 vajce, troška kyslej smotany, 1 lyžica posekanej pažítky

Zobraziť recept


Plnené bryndzové chlebíčky vyprážané

Plnené bryndzové chlebíčky vyprážané sendvič, 300 g bryndze, sladká paprika, mletá rasca, soľ, mlieko, vajcia, strúhanka, na vyprážanie masť

Zobraziť recept


Zapekaný špenát s vajciami a bryndzou

Zapekaný špenát s vajciami a bryndzou 400 g špenátu, 40 g masti, 4 strúčiky cesnaku, 150 g bryndze, 2 dl mlieka, mleté čierne korenie, soľ, 3 vajcia

Zobraziť recept


Bryndzová nátierka so sardinkami

Bryndzová nátierka so sardinkami 200 g bryndze, 60 g masla, 1 lyžička horčice, 1 škatuľa sardiniek aj s olejom, trošku mlieka, 30 g cibule, 1 vajce uvarené na tvrdo

Zobraziť recept


Zapekané makaróny

Zapekané makaróny 250 g makarónov, soľ, voda, 250 g tvarohu, 150 g bryndze, 2 žĺtky, 1,5 dl smotany, 2 bielky, mleté čierne korenie, soľ podľa potreby, maslo na vymastenie nákypovej misy, 50 g masla, pažítka

Zobraziť recept


Zemiakové posúchy s bryndzou

Zemiakové posúchy s bryndzou 750 g zemiakov, 100 g cibule, 240 g bryndze, 2 vajcia, 60 g hrubej múky, soľ, mleté čierne korenie, rasca, 80 g oleja

Zobraziť recept


Bryndzové tašky s údeným mäsom

Bryndzové tašky s údeným mäsom 300 g bryndze, 300 g hrubej múky, 2 vajcia, 200 g údeného vareného mäsa, soľ, 2 dl sladkej 12% smotany

Zobraziť recept


Spišské pirohy

Spišské pirohy 600 g hrubej múky, 3 vajcia, soľ, 100 g slaniny
Plnka: 300 g zemiakov, 100 g bryndze, pažítka, soľ

Zobraziť recept


Varené nové zemiaky s bryndzou

Varené nové zemiaky s bryndzou 1 kg nových zemiakov, zelená petržlenová vňať, soľ, mletá rasca, 200 g bryndze, kôpor, 1 zväzok mladej cibuľky, 100 g masla

Zobraziť recept


Strapačky s bryndzou

Strapačky s bryndzou 1500 g zemiakov, 400 g polohrubej múky (alebo miešame hladkú múku s hrubou 1:1), soľ, 40 g masti, 250 g bryndze, 150 g slaniny bez kože

Zobraziť recept


Bryndzové halušky

Bryndzové halušky 1000 g očistených zemiakov, soľ, 30 g hladkej múky, 80 g údenej slaniny, 30 g masti, 250 g bryndze

Zobraziť recept


Pirohy s bryndzou

Pirohy s bryndzou 1 kg zemiakov, 300 g hrubej múky, 1 vajce, soľ, 400 g bryndze, 80 g údenej slaniny, kôpor

Zobraziť recept

Strana 1 z 4: 1 2 3 4 ďalšia »