už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: cesnak

ingrediencia:
cesnak


Recepty z ingrediencie: cesnak - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 313 receptov Strana 3 z 21: « predošlá 1 2 3 4 5 6 ďalšia »

Plnená paprika 1.

Plnená paprika 1.
Náplň: 300 g bravčového mäsa, 2 žemle, 1/8 l mlieka, 1 vajce, 100 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, 8 zelených paprík
Omáčka: 40 g masti, 100 g cibule, 300 g rajčiakov, soľ, 4 ks celé korenie, tymián, bobkový list, 1/4 l mlieka alebo smotany, 30 g hladkej múky, soľ, cukor, ocot

Zobraziť recept


Bulharský guláš

Bulharský guláš 400 g baranieho mäsa, mleté čierne korenie, mletý zázvor, soľ, 40 g masti, 1 cibuľa, mletá červená paprika, 1 - 2 strúčiky cesnaku, 1 bobkový list, 3 malé mrkvy, 400 g zemiakov, 1 veľká lyžica hladkej múky

Zobraziť recept


Kotlíkový guláš 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Kotlíkový guláš 1. 1 cibuľa, 60 g masti, 400 g hovädzieho mäsa, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ, rasca, 1 strúčik cesnaku, voda, 600 g zemiakov, 50 g hrubej múky, 1 vajce, 50 g zelenej papriky, 50 g rajčiakov

Zobraziť recept


Karfiol so smotanou

Karfiol so smotanou 400 g karfiolu, soľ, 40 g masti, 40 g cibule, 1 lyžička červenej papriky, 1 voňavý klinček, majorán, rasca, zelený petržlen, 1 strúčik cesnaku, 1/4 litra sladkej smotany, 20 g hladkej múky

Zobraziť recept


Kelové karbonátky 1.

Kelové karbonátky 1. 400 g kelu, 2 žemle, 40 g masti, 20 g cibule, 1 strúčik cesnaku, mleté čierne korenie, soľ, 2 vajcia, strúhanka, na opečenie masť

Zobraziť recept


Zapekaný špenát s vajciami a bryndzou

Zapekaný špenát s vajciami a bryndzou 400 g špenátu, 40 g masti, 4 strúčiky cesnaku, 150 g bryndze, 2 dl mlieka, mleté čierne korenie, soľ, 3 vajcia

Zobraziť recept


Miešané pikantné krokety

Miešané pikantné krokety 500 g uvarenej hovädziny, 3 mrkvy, 2 petržleny, 1 malý kaleráb, 1 malá cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 2 vajcia, 1 dl mlieka, 1 veľká lyžica worchesterovej omáčky, mleté čierne korenie, kari korenie, mletá rasca, vegeta, 1 veľká lyžica kremžskej horčice, 250 g strúhanky, 2 dl oleja

Zobraziť recept


Bravčový tokáň

Bravčový tokáň 40 g masti, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 25 g rajčiakového pretlaku, 500 g bravčového pliecka, mleté čierne korenie, soľ, 20 g hladkej múky, 100 g údenej slaniny, 100 g kyslej uhorky

Zobraziť recept


Benátske rizoko

Benátske rizoko 80 g masla, 40 g cibule, l0 g cesnaku, 60 g šunky, 300 g ryže, 200 g zeleného hrášku z konzervy, 7,5 dl vývaru z masoxu, soľ, mleté čierne korenie, 100 g ementálskeho syra

Zobraziť recept


Segedínsky guláš 1.

Segedínsky guláš 1. 50 g cibule, 30 g masti (olej), trochu mletej červenej papriky, 1 strúčik cesnaku, soľ, 500 g bravčového mäsa (rebierko), voda, 750 g kyslej kapusty, 2 dl kyslej smotany, 20 g hladkej múky

Zobraziť recept


Mäsové knedličky v omáčke

Mäsové knedličky v omáčke
Knedličky: 200 g mletého hovädzieho mäsa, 200 g mletého bravčového mäsa, 4 lyžice strúhanky, 2 lyžice strúhaného syra, 1 lyžica posekanej cibule, 1 strúčik potretého cesnaku, 1 vajce, soľ, olej na vyprážanie
Omáčka: 1 cibuľa, 2 lyžice masti, 1 1/2 lyžice múky, malá krabička rajčiakového pretlaku, soľ, 3 zrnka čierneho korenia, bobkový list, trošku cukru, vývar

Zobraziť recept


Mäsové guľky s kapustou

Mäsové guľky s kapustou 250 g bravčového mäsa, 20 g údenej slaniny, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, soľ, 1 vajce, 30 g ryže, mleté čierne korenie, 20 g oleja na vymastenie pekáča, 200 g kyslej kapusty, 2 dl kyslej smotany, červená paprika, 20 g rajčiakového pretlaku

Zobraziť recept


Dusená mrkva s mäsom

Dusená mrkva s mäsom 800 g mrkvy, 80 g slaniny, 500 g bravčového bôčika alebo rebierko, 250 g malých cibule, 1-2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, troska cukru, 1 väčší pór

Zobraziť recept


Krvavničky s ryžou

Krvavničky s ryžou 600 g bravčového bôčika, soľ, voda, 400 g ryže, 100 g bravčovej masti, vývar z bôčika, 100 g cibule, 1/2 l bravčovej krvi, 20 g mletého čierneho korenia, majorán, cesnak, mleté nové korenie, soľ, 500 g hrubých bravčových čriev

Zobraziť recept


Jazyk na hubách 1.

Jazyk na hubách 1. 1 väčší jazyk, voda, 2 strúčiky cesnaku, 3 - 4 zrnká čierneho a nového korenia, 60 g masti, 40 g cibule, 200 g húb, rasca, mleté čierne korenie, malá lyžička červenej papriky, vývar z jazyka, 10 g nasucho opraženej hladkej múky, soľ

Zobraziť recept

Strana 3 z 21: « predošlá 1 2 3 4 5 6 ďalšia »