už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: cesnak

ingrediencia:
cesnak


Recepty z ingrediencie: cesnak - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 313 receptov Strana 4 z 21: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »

Pikantné rezy z teľacej pečene

Pikantné rezy z teľacej pečene 500 g teľacej pečene, 50 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, 1 malá lyžička štipľavej papriky, citrónová šťava, mleté čierne korenie, mletý zázvor, mletá rasca, soľ, 80 g oleja

Zobraziť recept


Fašírka so zeleninou

Fašírka so zeleninou 200 g hovädzieho, 200 g bravčového mäsa, 20 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, 1 žemľa, soľ, mleté čierne korenie, 2 vajcia, 40 g údenej slaniny, 60 g uvarenej mrkvy, 50 g zeleru, 50 g zeleného hrášku, 10 g hladkej múky, voda, malá lyžička rajčiakového pretlaku

Zobraziť recept


Fazuľový šolet 1.

Fazuľový šolet 1. 250 g suchej fazule, 60 g oleja, 150 g cibule, mletá červená paprika, 200 g klobásy, 20 g cesnaku, soľ, 200 g údeného mäsa, 100 g krúp

Zobraziť recept


Fašírky z miešaného mäsa

Fašírky z miešaného mäsa 500 g miešaného mäsa, 2 stredne veľké zemiaky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, rožok, soľ, mleté čierne korenie, 2 vajcia, postrúhaná citrónová kôra, strúhanka, olej na vyprážanie

Zobraziť recept


Baklažány plnené jahňacím mäsom

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Baklažány plnené jahňacím mäsom 800 g baklažánov, soľ, 200 g cibule, 20 g cesnaku, zelená petržlenová vňať, 30 g oleja, 1 žemľa, 250 g mletého jahňacieho mäsa, mleté čierne korenie, 20 g strúhanky, 50 g masla, 1 zelená paprika

Zobraziť recept


Plnená paprika 2.

Plnená paprika 2. 8 zelených paprík, 400 g bravčového mäsa, 80 g ryže, 40 g masti, 90 g cibule, 3 strúčiky cesnaku, čierne korenie, 1 vajce, 60 g masti, 50 g hladkej múky, 200 g paradajkového pretlaku, 3 dl smotany, voda, soľ, cukor

Zobraziť recept


Domáca jaternica

Domáca jaternica 800 g bravčového mäsa, 200 g ryže, soľ, 2 menšie cibule, 4 strúčiky cesnaku, 200 g pečene, čierne korenie, majorán

Zobraziť recept


Údené bravčové mäso dusené v keli

Údené bravčové mäso dusené v keli 400 g údeného bravčového bôčika, 800 g kelu, soľ, 100 g cibule, 60 g oleja, 30 g hladkej múky, 30 g cesnaku, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Džuveč po bulharsky

Džuveč po bulharsky 250 g zemiakov, 1 kareláb, 1 malá mrkva, 30 g zeleru, 1/2 karfiolu, 100 g zeleného hrášku, 100 g zelenej fazuľky, soľ, 300 g baranieho stehna (alebo bravčového), 1 1/2 dl oleja, 2 cibule, mleté čierne korenie, 1 strúčik cesnaku, majoránka, 30 g masti na pekáč, 500 g rajčiakov, petržlenová vňať, 3 lyžice citrónovej šťavy

Zobraziť recept


Kapustové lokše 1.

Kapustové lokše 1. 800 g bielej hlávkovej kapusty, 500 g hladkej múky, soľ, cesnak, masť

Zobraziť recept


Cigánske hrianky

Cigánske hrianky 1 sendvič, 60 g oleja, 30 g cesnaku, 100 g taveného syra so šunkou, 40 g chrenu

Zobraziť recept


Zemiakové placky 1.

Zemiakové placky 1. 700 g zemiakov, 100 g hladkej múky, 5 cl mlieka, 1 vajce, cesnak, soľ, majorán, mleté čierne korenie, 100 g masti

Zobraziť recept


Kelový mozoček zapečený

Kelový mozoček zapečený 40 g oleja, 100 g cibule, 4 strúčiky cesnaku, 1 hlávka kelu, soľ, 2 vajcia, strúhanka, 2,5 dl mlieka, 100 g tvrdého syra

Zobraziť recept


Plnené uhorky

Plnené uhorky 4 šalátové uhorky, 240 g ryže, 2 cibule, 100 g masla, 200 g teľacej pečene, rajčiakový pretlak, soľ, mleté čierne korenie, majorán, 1 strúčik cesnaku, maslo na vymastenie pekáča, 1 šálka vývaru (bujón), syr

Zobraziť recept


Zemiakové placky na maďarský spôsob

Zemiakové placky na maďarský spôsob 400 g uvarených zemiakov, soli, 40 g cesnaku, 4 vajcia, 0,3 dl mlieka, 40 g polohrubej múky, mletá červená paprika, 60 g suchej salámy, 30 g slaniny bez kože, 60 g oleja na vyprážanie

Zobraziť recept

Strana 4 z 21: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »