už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: cibuľa

ingrediencia:
cibuľa


Recepty z ingrediencie: cibuľa - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 1239 receptov Strana 3 z 83: « predošlá 1 2 3 4 5 6 ďalšia »

Zemiakový guláš so smotanou

Zemiakový guláš so smotanou 2 veľké cibule, 1 kg zemiakov, 1/2 kocky masoxu, 120 g tuku, 3 dl smotany, 50 g múky, 3 špekáčky, soľ, rasca, červená paprika

Zobraziť recept


Liptovská kapustnica

Liptovská kapustnica 250g kyslej kapusty, 1,2 l kapustovej šťavy, 300 g mäsa alebo klobásy, 20 g sušených húb, bobkový list, 1 väčšia cibuľa, 4 zemiaky, červená paprika, soľ, vegeta

Zobraziť recept


Kapustnica s klobásou

Kapustnica s klobásou 500 g kyslej kapusty, 1,3 l vody, 40 g cibule, 50 g masti, mletá paprika, 10 g sušených húb, bobkový list, mleté čierne korenie, 60 g hladkej múky, 0,5 dl 12% smotany, cesnak, soľ, 200 g domácej klobásy

Zobraziť recept


Gazdovský guláš

Gazdovský guláš 500 g hovädzieho masa, 60 g masti, 100 g cibule, 1 lyžička červenej papriky, soľ, 400 g zemiakov, rasca, čierne korenie

Zobraziť recept


Barania polievka

Barania polievka 600 g baranieho mäsa s kosťou, soľ, voda, celé čierne korenie, 250 g zeleniny (mrkva, zeler, petržlen, pór, kaleráb), 2 strúčiky cesnaku, 1 menšia cibuľa, 100 g zemiakov, 30 g hladkej múky

Zobraziť recept


Krupicová polievka so žĺtkom

Krupicová polievka so žĺtkom 100 g koreňovej zeleniny, 40 g šampiňónov, 40 g masti, 20 g cibule, 50 g krupice, 1 1/4 litra vody, soľ, zelený petržlen, 1 žĺtok

Zobraziť recept


Prírodná zeleninová polievka 1.

Prírodná zeleninová polievka 1. 40 g masla, 50 g cibule, mletá červená paprika, 70 g mrkvy, 70 g kalerábu, 70 g petržlenu, 70 g zeleru, soľ, 70 g karfiolu, 100 g zemiakov, mleté čierne korenie, 10 g cesnaku, rasca, zelená petržlenovú vňať

Zobraziť recept


Boršč 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Boršč 1. 150 g hovädzieho mäsa, 150 g bravčového mäsa, 80 g hlávkovej kapusty, 60 g mrkvy, 30 g zeleru, 30 g petržlenu, bobkový list, soľ, 40 g cibule, 40 g oleja, 20 g rajčiakového pretlaku, 2dl kyslej 12% smotany, 20 g hladkej múky

Zobraziť recept


Mozgová polievka 1.

Mozgová polievka 1. 30 g cibule, 30 g tuku, 100-150 g koreňovej zeleniny (petržlen, mrkva), 200 g mozgu, voda, masox alebo voda, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, 1 žemľa

Zobraziť recept


Kapustová polievka so zemiakmi

Kapustová polievka so zemiakmi 1 hlávka kapusty, 400 g zemiakov, 80 g slaniny, 30 g masti, 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, voda, 30 g masti a 30 g hladkej múky na zápražku, 1 strúčik cesnaku, majorán

Zobraziť recept


Balkánsky vývar

Balkánsky vývar 300 g hovädzích riedkych kostí, 1,5 l vody, soľ, celé čierne korenie, 1 cibuľa, 40 g mrkvy, 40 g petržlenu, trošku vegety, petržlenová vňať
Vložka: 100 g hovädzej sviečkovice, soľ, mleté čierne korenie, mletá paprika, 2 strúčiky cesnaku

Zobraziť recept


Talianska slepačia polievka

Talianska slepačia polievka 1 sliepka s drobkami, soľ, celé čierne korenie, 100 g koreňovej zeleniny, 1 cibuľa, 10 g cesnaku, 5O g uvarenej ryže, petržlenová vňať
Vaječná sadlina: 1 vajce, 1 dl smotany, soľ, trošku mletého muškátového kvetu, 10 g masla

Zobraziť recept


Kelová polievka s párkom 1.

Kelová polievka s párkom 1. 200 g kelu, 1 1/2 l vody, soľ, 100 g zemiakov, strúčik cesnaku, 30 g cibule, 30 g masti, 30 g hladkej múky, 1 malá lyžička mletej červenej papriky, 2 párky

Zobraziť recept


Držková polievka 1.

Držková polievka 1. 700 g držiek, 1 veľká cibuľa, soľ, 1 1/2 l vývaru z kostí, 1 veľká lyžica masti, 30 g hladkej múky, 30 g masti, mletá paprika, rasca, mleté čierne korenie, 1 strúčik cesnaku, majoránka

Zobraziť recept


Boršč 2.

Boršč 2. 150 g bravčového mäsa, l50 g hovädzieho mäsa, 40 g slaniny, voda, soľ, l50 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 50 g hlávkovej kapusty, 1 menšia cibuľa, 150 g zemiakov, 50 g cvikly, 100 g rajčiakov, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, ocot, 1 dl kyslej smotany, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept

Strana 3 z 83: « predošlá 1 2 3 4 5 6 ďalšia »