už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: hovädzie mäso

ingrediencia:
hovädzie mäso


Recepty z ingrediencie: hovädzie mäso - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 184 receptov Strana 1 z 13: 1 2 3 4 ďalšia »

Maďarský guláš 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Maďarský guláš 1. 500 g hovädzieho mäsa, 60 g masti, 200 g cibule, 2 lyžičky červenej papriky, 1 feferón, soľ, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Hovädzí guláš so zeleninou

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Hovädzí guláš so zeleninou 500 g hovädzieho mäsa, 50 g masti, 80 g cibule, 1 lyžička červenej papriky, soľ, 4 zelené papriky, 4 zrelé rajčiny

Zobraziť recept


Slovenský guláš 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Slovenský guláš 1. 400 g hovädzieho mäsa, 60 g masti, 100 g cibule, 1 lyžička červenej papriky, soľ, rasca, 400 g zemiakov, mleté čierne korenie

Zobraziť recept


Znojemský guláš

Znojemský guláš 400 g hovädzieho mäsa, 20 g masti, 20 g údenej slaniny, 100 g cibule, 1 lyžička sladkej papriky, soľ, 2 sladko kyslé uhorky, 10 g jemnej strúhanky, 1 dl bieleho vína

Zobraziť recept


Guláš zo srdca

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Guláš zo srdca 600 g hovädzieho srdca, 60 g masti, 150 g cibule, 2 lyžičky červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, mletá rasca, 10 g hladkej múky

Zobraziť recept


Boršč 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Boršč 1. 150 g hovädzieho mäsa, 150 g bravčového mäsa, 80 g hlávkovej kapusty, 60 g mrkvy, 30 g zeleru, 30 g petržlenu, bobkový list, soľ, 40 g cibule, 40 g oleja, 20 g rajčiakového pretlaku, 2dl kyslej 12% smotany, 20 g hladkej múky

Zobraziť recept


Boršč 2.

Boršč 2. 150 g bravčového mäsa, l50 g hovädzieho mäsa, 40 g slaniny, voda, soľ, l50 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 50 g hlávkovej kapusty, 1 menšia cibuľa, 150 g zemiakov, 50 g cvikly, 100 g rajčiakov, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, ocot, 1 dl kyslej smotany, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Hovädzia polievka s krupicovými haluškami

Hovädzia polievka s krupicovými haluškami 200 g riedkych hovädzích kostí, 500 g hovädzieho mäsa, 2 l vody, soľ, nové korenie, čierne korenie celé, 100 g miešanej koreňovej zeleniny, 50 g cibule
Krupicové halušky: 20 g masla, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, 60 g detskej krupice, 1 malá lyžička vody

Zobraziť recept


Mäsový vývar s krupicovými knedličkami

Mäsový vývar s krupicovými knedličkami 200 g predného hovädzieho mäsa, 200 g hovädzích kostí, 80 g miešanej koreňovej zeleniny, 10 g cibule, 1 strúčik cesnaku, soľ, 4 až 5 zrniečok celého čierneho a nového korenia, 20 g masti, 1 vajce, 60 g hrubej krupice

Zobraziť recept


Jarná zeleninová polievka

Jarná zeleninová polievka 200 g čerstvej koreňovej zeleniny (mrkva, kaleráb, petržlen, hrášok, cibuľka), 50 g mletého hovädzieho mäsa, 30 g masla, 30 g hladkej múky, 1 l vody, 25 g detskej krupice, 10 g nadrobno posekanej petržlenovej vňate, soľ

Zobraziť recept


Kyjevská polievka s mäsovými taštičkami 1.

Kyjevská polievka s mäsovými taštičkami 1. 1,3 litra vody alebo základného vývaru, 160 g predného hovädzieho mäsa bez kostí, 160 g slepačieho mäsa bez kostí, 250 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 100 g cibule, 150 g šunky, podľa zvyklostí polievkové korenie, celé čierne korenie, posekanú petržlenovú vňať, 80 g polohrubej múky, vajce, 10 g prášku do pečiva, soľ

Zobraziť recept


Kyjevská polievka s mäsovými taštičkami 2.

Kyjevská polievka s mäsovými taštičkami 2. 1,3 litra vody alebo základného vývaru, 160 g predného hovädzieho mäsa bez kostí, 160 g slepačieho mäsa bez kostí, 250 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen zeler), 100 g cibule, 150 g šunky, podľa zvyklostí polievkové korenie, celé čierne korenie, posekanú petržlenovú vňať, 80 g polohrubej múky, vajce, 10 g prášku do pečiva, soľ

Zobraziť recept


Fazuľový guláš

Fazuľový guláš 500 g hovädzieho mäsa na guláš, 150 g fazule, 160 g cibule, 20 g oleja, 10 g masla, soľ, mleté čierne korenie, 2 dl mlieka, 1/4 l bujónu, mletá červená paprika

Zobraziť recept


Kotlíkový guláš 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Kotlíkový guláš 1. 1 cibuľa, 60 g masti, 400 g hovädzieho mäsa, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ, rasca, 1 strúčik cesnaku, voda, 600 g zemiakov, 50 g hrubej múky, 1 vajce, 50 g zelenej papriky, 50 g rajčiakov

Zobraziť recept


Roštenka kastrólová

Roštenka kastrólová 500 g hovädzej roštenky, soľ, mleté čierne korenie, 60 g masti, 100 g cibule, mletá paprika, rasca, 800 g zemiakov, majorán, 60 g konzervovaného leča

Zobraziť recept

Strana 1 z 13: 1 2 3 4 ďalšia »