
už 3274 receptov
→ Ingrediencia: hovädzie mäso
ingrediencia:
hovädzie mäso
Recepty z ingrediencie: hovädzie mäso - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.
Nájdených: 184 receptov Strana 1 z 13: 1 2 3 4 ďalšia »
 |
500 g hovädzieho mäsa, 60 g masti, 200 g cibule, 2 lyžičky červenej papriky, 1 feferón, soľ, mleté čierne korenie Zobraziť recept |
 |
500 g hovädzieho mäsa, 50 g masti, 80 g cibule, 1 lyžička červenej papriky, soľ, 4 zelené papriky, 4 zrelé rajčiny Zobraziť recept |
 |
400 g hovädzieho mäsa, 60 g masti, 100 g cibule, 1 lyžička červenej papriky, soľ, rasca, 400 g zemiakov, mleté čierne korenie Zobraziť recept |
 |
400 g hovädzieho mäsa, 20 g masti, 20 g údenej slaniny, 100 g cibule, 1 lyžička sladkej papriky, soľ, 2 sladko kyslé uhorky, 10 g jemnej strúhanky, 1 dl bieleho vína Zobraziť recept |
 |
600 g hovädzieho srdca, 60 g masti, 150 g cibule, 2 lyžičky červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, mletá rasca, 10 g hladkej múky Zobraziť recept |
 |
150 g hovädzieho mäsa, 150 g bravčového mäsa, 80 g hlávkovej kapusty, 60 g mrkvy, 30 g zeleru, 30 g petržlenu, bobkový list, soľ, 40 g cibule, 40 g oleja, 20 g rajčiakového pretlaku, 2dl kyslej 12% smotany, 20 g hladkej múky Zobraziť recept |
 |
150 g bravčového mäsa, l50 g hovädzieho mäsa, 40 g slaniny, voda, soľ, l50 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 50 g hlávkovej kapusty, 1 menšia cibuľa, 150 g zemiakov, 50 g cvikly, 100 g rajčiakov, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, ocot, 1 dl kyslej smotany, zelená petržlenová vňať Zobraziť recept |
 |
200 g riedkych hovädzích kostí, 500 g hovädzieho mäsa, 2 l vody, soľ, nové korenie, čierne korenie celé, 100 g miešanej koreňovej zeleniny, 50 g cibule Krupicové halušky: 20 g masla, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, 60 g detskej krupice, 1 malá lyžička vodyZobraziť recept |
 |
200 g predného hovädzieho mäsa, 200 g hovädzích kostí, 80 g miešanej koreňovej zeleniny, 10 g cibule, 1 strúčik cesnaku, soľ, 4 až 5 zrniečok celého čierneho a nového korenia, 20 g masti, 1 vajce, 60 g hrubej krupice Zobraziť recept |
 |
200 g čerstvej koreňovej zeleniny (mrkva, kaleráb, petržlen, hrášok, cibuľka), 50 g mletého hovädzieho mäsa, 30 g masla, 30 g hladkej múky, 1 l vody, 25 g detskej krupice, 10 g nadrobno posekanej petržlenovej vňate, soľ Zobraziť recept |
 |
1,3 litra vody alebo základného vývaru, 160 g predného hovädzieho mäsa bez kostí, 160 g slepačieho mäsa bez kostí, 250 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 100 g cibule, 150 g šunky, podľa zvyklostí polievkové korenie, celé čierne korenie, posekanú petržlenovú vňať, 80 g polohrubej múky, vajce, 10 g prášku do pečiva, soľ Zobraziť recept |
 |
1,3 litra vody alebo základného vývaru, 160 g predného hovädzieho mäsa bez kostí, 160 g slepačieho mäsa bez kostí, 250 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen zeler), 100 g cibule, 150 g šunky, podľa zvyklostí polievkové korenie, celé čierne korenie, posekanú petržlenovú vňať, 80 g polohrubej múky, vajce, 10 g prášku do pečiva, soľ Zobraziť recept |
 |
500 g hovädzieho mäsa na guláš, 150 g fazule, 160 g cibule, 20 g oleja, 10 g masla, soľ, mleté čierne korenie, 2 dl mlieka, 1/4 l bujónu, mletá červená paprika Zobraziť recept |
 |
1 cibuľa, 60 g masti, 400 g hovädzieho mäsa, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ, rasca, 1 strúčik cesnaku, voda, 600 g zemiakov, 50 g hrubej múky, 1 vajce, 50 g zelenej papriky, 50 g rajčiakov Zobraziť recept |
 |
500 g hovädzej roštenky, soľ, mleté čierne korenie, 60 g masti, 100 g cibule, mletá paprika, rasca, 800 g zemiakov, majorán, 60 g konzervovaného leča Zobraziť recept |
Strana 1 z 13: 1 2 3 4 ďalšia »