už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: hrozienka

ingrediencia:
hrozienka


Recepty z ingrediencie: hrozienka - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 67 receptov Strana 2 z 5: « predošlá 1 2 3 4 5 ďalšia »

Čokoládové bonbóny

Čokoládové bonbóny 500 g stuženého pokrmového tuku, 450 g práškového cukru, 2 dl kondenzovaného sladeného mlieka, 70 g kakaa, 1/16 l vody, 100 g hrozienok, 20 g maizeny

Zobraziť recept


Mandľové rezy

Mandľové rezy 6 bielkov, 2 polievkové lyžice kryštálového cukru, 180 g práškového cukru, 100 g nelúpaných mandlí, 100 g čokolády alebo 40 g kakaa, 60 g hrubej múky, 100 g kandizovaného ovocia, 50 g hrozienok, rum, masť a muka na vymastenie a posypanie plechu
Krém: 100 g kryštálového cukru, kúsok vanilky, 1/2 dl mlieka, 100 g lieskových orieškov, 2 polievkové lyžice rumu, 100 g masla

Zobraziť recept


Tvarohový koláč 2.

Tvarohový koláč 2. 320 g polohrubej múky, troška soli, 180 g masla, 3 žĺtky, 3 lyžice kyslej smotany
Tvarohová plnka: 1 kg tvarohu, 180 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, citrónová kôra, 3 lyžice smotany, 50 g hrubej múky, 100 g hrozienok, 3 bielka

Zobraziť recept


Rebarborový koláč

Rebarborový koláč 380 g hladkej múky, 180 g masti, 3 lyžice studenej vody, 1/2 balíčka prášku do pečiva, štipka soli
Plnka: 1/2 kg očistenej rebarbory, 180 g práškového cukru, citrónová kôra, 50 g hrozienok
Bielkový sneh: 3 bielka, 150 g práškového cukru

Zobraziť recept


Kakaové rezy s ovocím

Kakaové rezy s ovocím 3 vajcia, 3 žĺtky, 150 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 100 g hrubej múky, 30 g kakaa, 50 g masla, 3 bielka, 50 g olúpaných mandlí, 50 g datli, 50 g kandizovaného ovocia, 50 g hrozienok, 50 g ananásu, 50 g orechov

Zobraziť recept


Makové rezy mriežkované

Makové rezy mriežkované 300 g hladkej múky, 1/2 balíčka prášku do pečiva, 150 g práškového cukru, 100 g masla, 1vajce, 5 lyžíc smotany
Maková plnka: 1 1/2 dl mlieka, 150 g práškového cukru, 80 g hrozienok, kôra z 1/2 citróna, 250 g maku

Zobraziť recept


Orieškové bonbóny

Orieškové bonbóny 100 g orieškov, 100 g masla, 100 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 20 g kakaa, 1 lyžica rumu, 30 g hrozienok

Zobraziť recept


Kapustový závin 2.

Kapustový závin 2. 1000 g hlávkovej kapusty, soľ, 50 g rozpusteného masla, 100 g hrozienok, 10 g mletej škorice, 180 g práškového cukru, 1 závinové cesto (polotovar)

Zobraziť recept


Makový alebo orechový závin

Makový alebo orechový závin
Cesto na jeden závin: 250 g polohrubej múky, 40 g práškového cukru, 60 g masla, citrónová kôra, soľ, 3/4 dl mlieka, 1 žĺtok
Kvások: 1/2 dl mlieka, 10 g práškového cukru, 20 g droždia, 50 g polohrubej múky
Maková plnka: 1 dl mlieka, 150 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 200 g maku, citrónová kôra, 3 klinčeky, 100 g hrozienok
Orechová plnka: 1 dl mlieka, 150 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 150 g mletých orechov, 50 g hrozienok

Zobraziť recept


Cukrové kôpky

Cukrové kôpky 200 g masla, 125 g práškového cukru, 2 žĺtky, 1 lyžica smotany, 1 balíček vanilkového cukru, 250 g hrubej múky, 100 g sekaných mandlí, 100 g hrozienok, 100 g posekanej citrónovej, 50 g posekanej pomarančovej kôry

Zobraziť recept


Vanilkový krém orieškový

Vanilkový krém orieškový 5 dl mlieka, 1 balíček vanilkového cukru, 60 g kryštálového cukru, 1 žĺtok, 10 g maizeny, 30 g orieškov, 20 g hrozienok

Zobraziť recept


Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 1.

Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 1. 500 g hovädzieho jazyka (bez podjazyčia)
Omáčka: 60 g oleja, 30 g koreňovej zeleniny, 20 g cibule, 20 g paradajkového pretlaku, 40 g ríbezľového lekváru, 10 g hrozienok, 20 g mandlí, 40 g hladkej múky, 10 g cukru, soľ, citrónová šťava alebo ocot, nové korenie, 1/2 dl červeného vína, vývar z jazyka

Zobraziť recept


Krupicový nákyp 3.

Krupicový nákyp 3. 200 g krupice, 40 g masla, 80 g práškového cukru, 10 g hrozienok, 20 g masla na vymastenie, 1 l mlieka, voda, soľ, citrónová kôra, 2 vajcia

Zobraziť recept


Žemle plnené tvarohom 2.

Žemle plnené tvarohom 2. 8 žemlí, 1/4 l mlieka, 1 vajce, 20 g masla, 30 g práškového cukru, 20 g masla na vymastenie plechu, vanilkový cukor na posypanie
Plnka: 500 g mäkkého tvarohu, soľ, 70 g práškového a vanilkového cukru, 2 žĺtky, kôra z 1/2 citróna, 20 g hrozienok

Zobraziť recept


Tvarohový rezancový nákyp

Tvarohový rezancový nákyp 400 g hrubej múky, 1 vajce, voda, 80 g masla, 250 g tvarohu, citrónová kôra, 2 dl mlieka, 2 vajcia, 120 g práškového cukru, vanilkový cukor, 20 g hrozienok, masť a strúhanka na formu

Zobraziť recept

Strana 2 z 5: « predošlá 1 2 3 4 5 ďalšia »