
už 3274 receptov
→ Ingrediencia: hrozienka
ingrediencia:
hrozienka
Recepty z ingrediencie: hrozienka - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.
Nájdených: 67 receptov Strana 4 z 5: « predošlá 1 2 3 4 5 ďalšia »
 |
1 hovädzí jazyk, 100 g koreňovej zeleniny, 60 g cibule, soľ, 1 bobkový list, trocha tymianu, kúsok citrónovej kôry, 6 zrniek čierneho, 2 zrnká nového korenia, 60 g masla, 60 g hladkej múky a pol cibule na zápražku, 20 g kryštálového cukru, 100 g ríbezľového lekváru, 50 g hrozienok, 30 g mandlí, 1 dl červeného vína, šťava z pol citróna Zobraziť recept |
 |
5 vajec, 200 g práškového cukru, vanilínový cukor, šťava a kôra z polovice citróna, 230 g polohrubej múky, maslo na vymastenie a múka na vysypanie formy, citrónová alebo rumová poleva, mandle, orechy, oriešky, hrozienka, kandizované ovocie Zobraziť recept |
 |
160 g hladkej múky, 120 g masla, 80 g práškového cukru, 220 g orieškov, vanilínový cukor, citrónová kôra, 1-2 žĺtky, 4-5 jabĺk, 20 g masla a 20 g hrubej múky na vymastenie a vysypanie formy, 2 lyžice strúhanky opečenej na masle, trocha škoricového cukru, za hrsť hrozienok Zobraziť recept |
 |
6 veľkých jabĺk, 50 g práškového cukru, 50 g hrozienok, šťava a kôra z polovice citróna, 2 bielky Zobraziť recept |
 |
180 g ryže, 1 l mlieka, 3 kocky cukru, soľ, 80 g masla, 120 g práškového cukru, vanilínový cukor, 4 žĺtky, citrónová kôra, 40 mandlí, 5-6 bielkov, 400 g vykôstkovaných sliviek, 30 g kandizovaného ovocia, škoricový cukor, 20 g hrozienok, 20 g masla a 20 g strúhanky na vymastenie a vysypanie formy, vanilínový cukor na posypanie Zobraziť recept |
 |
100 g mandlí, 3-4 lyžice koňaku, 7 žĺtkov, 120 g práškového cukru, 4 bielky, 70 g hrubej múky, 100 g hrozienok, 50 g kandizovaného ovocia, postrúhaná čokoláda alebo mandle na ozdobenie Plnka: 2,5 dl šľahačkovej smotany, vanilínový cukor, 3 lyžice koňakuZobraziť recept |
 |
2 dl mlieka, 80 g rezancov, 40 g masla, 40 g práškového cukru, 4 žĺtky, 5 bielkov, 30 g hrozienok, 20 g masla a 20 g strúhanky na vymastenie a vysypanie formy, soľ Domáce rezance: 300 g hladkej múky, 3 vajcia, soľZobraziť recept |
 |
1 kg polohrubej múky, 250-300 g masla (polovicu masla môžeme nahradiť tukom), 100 g cukru, 3 žĺtky, 40 g droždia, mlieko podľa potreby, soľ, citrónová kôra, tuk na vymastenie papiera, 1 vajce na potretie, maková, tvarohová a lekvárová plnka, hrozienka, mandle alebo orechy na ozdobenie Zobraziť recept |
 |
500 g polohrubej múky, 150 g masla, soľ, 100 g práškového cukru, citrónová kôra, vanilínový cukor, 30 g droždia, 2,5 dl sladkej smotany alebo mlieka, 3-4 žĺtky, 80 g hrozienok, 50 g mandlí, 1 vajce na potretie, 10 g mandlí na posypanie, 20 g masla na vymastenie papiera Zobraziť recept |
 |
900 g polohrubej múky, 200 g masla, muškátový oriešok, citrónová alebo pomarančová kôra, soľ, vanilínový cukor, 150 g práškového cukru, 5 dl mlieka, 40 g droždia, 4 žĺtky, 100 g olúpaných mandlí, 100 g hrozienok, 30 g masla a 30 g hrubej múky na vymastenie a vysypanie plechu, 1 vajce na potretie, 50 g olúpaných mandlí a vanilínový cukor Zobraziť recept |
 |
350 g hladkej múky, soľ, 1,25 dl vody, 1 lyžička octu, 1 vajce, 20 g masti, 60 g masla na potretie závinu i plechu, vanilínový cukor na posypanie Plnka: 750 g jabĺk, 100 g strúhanky, 50 g masla, 60-80 g jemného kryštálového cukru, mletá škorica, 30 g hrozienok, 20 g mandlí, 1 lyžica rumuZobraziť recept |
 |
150 g hladkej múky, soľ, citrónová kôra, 1 vajce, 2,5 dl mlieka, 40 g masla na vymastenie panvice, 50 g masla na vymastenie misy alebo pekáča, 1,25 dl mlieka, 1 žĺtok a 1 lyžička práškového cukru na zaliatie, vanilínový cukor na posypanie Plnka: 40 g masla, 60 g práškového cukru, 2 žĺtky, 300 g tvarohu, vanilínový cukor, citrónová kôra, 2 bielky, 40 g hrozienokZobraziť recept |
 |
270 g polohrubej alebo hladkej múky, 150 g masla, 50 g jemného kryštálového cukru, 2 žĺtky, na hrot noža amónia, citrónová kôra a šťava, maslo a hrubá múka na vymastenie a vysypanie plechu, citrónová poleva, hrozienka na ozdobenie Plnka: 60 g cukru, 2 žĺtky, 50 g orieškov, 30 g piškótových omrvínZobraziť recept |
 |
200 g práškového cukru, 5 žĺtkov, 2 vajcia, citrónová kôra a šťava, vanilínový cukor, 300 g hrubej múky, 5 bielkov, 30 g masla a 30 g hrubej múky na vymastenie a vysypanie formy, 2 veľké hrozienka alebo 2 tmavé cukríky na oči, vanilínový cukor na posypanie Zobraziť recept |
 |
300 g žemlí (asi 6 kusov), 3 dl mlieka, 500 g jabĺk, 60 g práškového cukru, trocha mletej škorice, 70 g masla, 40 g hrozienok, 30 g mandlí alebo orieškov, 1 vajce a 1 dl mlieka na zaliatie, maslo a strúhanka na formu Zobraziť recept |
Strana 4 z 5: « predošlá 1 2 3 4 5 ďalšia »