
už 3274 receptov
ingrediencia:
kaleráb
Recepty z ingrediencie: kaleráb - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.
Nájdených: 78 receptov Strana 1 z 6: 1 2 3 4 ďalšia »
 |
1/4 kg miešanej zeleniny (mrkvu, petržlen, kel, karfiol, hrášok, kaleráb), 30 g tuku na dusenie, 1 malú cibuľu, 1/2 dl mlieka, 1 žĺtok, 2,5 l vody, 30g tuku, 30g múky, soľ, petržlenová vňať Zobraziť recept |
 |
2 mladé nedrevnaté kaleráby aj s listami, 1 1/4 litra vody, soľ, 20 g masti, 20 g hladkej múky, mleté čierne korenie, 40 g cestoviny Zobraziť recept |
 |
600 g baranieho mäsa s kosťou, soľ, voda, celé čierne korenie, 250 g zeleniny (mrkva, zeler, petržlen, pór, kaleráb), 2 strúčiky cesnaku, 1 menšia cibuľa, 100 g zemiakov, 30 g hladkej múky Zobraziť recept |
 |
40 g masla, 50 g cibule, mletá červená paprika, 70 g mrkvy, 70 g kalerábu, 70 g petržlenu, 70 g zeleru, soľ, 70 g karfiolu, 100 g zemiakov, mleté čierne korenie, 10 g cesnaku, rasca, zelená petržlenovú vňať Zobraziť recept |
 |
1 holub, soľ, 300 g miešanej zeleniny (mrkva, zeler, kaleráb, petržlen, kel, pór, rajčiak, zeleninová paprika, a cesnak), 50 g cibule, celé čierne korenie, zelená petržlenová vňať Zobraziť recept |
 |
200 g čerstvej koreňovej zeleniny (mrkva, kaleráb, petržlen, hrášok, cibuľka), 50 g mletého hovädzieho mäsa, 30 g masla, 30 g hladkej múky, 1 l vody, 25 g detskej krupice, 10 g nadrobno posekanej petržlenovej vňate, soľ Zobraziť recept |
 |
200 g mrkvy, 200 g petržlenu, 200 g kalerábu, 200 g zeleného hrášku, 40 g oleja, 40 g hladkej múky, soľ, 10 g cukru, mleté čierne korenie, zelená petržlenová vňať Zobraziť recept |
 |
8 koliesok prešovskej salámy, 30 g masti, 50 g masla, rôzna zelenina (hrášok, kaleráb, mrkva, karfiol, zeler), 60 g majonézy Zobraziť recept |
 |
400 g mladých nedrevnatých kalerábov, soľ, hrubá múka, 2 vajcia, strúhanka, na vyprážanie masť Zobraziť recept |
 |
200 g mrkvy, 200 g kalerábu, 60 g masla, 200 g ster1itzovaného hrášku, soľ, zelený petržlen, 10 g cukru, 20 g hladkej múky, 1/4 litra sladkej smotany Zobraziť recept |
 |
500 g uvarenej hovädziny, 3 mrkvy, 2 petržleny, 1 malý kaleráb, 1 malá cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 2 vajcia, 1 dl mlieka, 1 veľká lyžica worchesterovej omáčky, mleté čierne korenie, kari korenie, mletá rasca, vegeta, 1 veľká lyžica kremžskej horčice, 250 g strúhanky, 2 dl oleja Zobraziť recept |
 |
800 g hydinových drobov, soľ, 40 g cibule, 40 g kalerábu, 40 g mrkvy, 40 g petržlenu, 40 g zeleru, 40 g oleja, 40 g hladkej múky, zelená petržlenová vňať, 1/8 citróna, 1 dl sladkej 12% smotany Zobraziť recept |
 |
250 g zemiakov, 1 kareláb, 1 malá mrkva, 30 g zeleru, 1/2 karfiolu, 100 g zeleného hrášku, 100 g zelenej fazuľky, soľ, 300 g baranieho stehna (alebo bravčového), 1 1/2 dl oleja, 2 cibule, mleté čierne korenie, 1 strúčik cesnaku, majoránka, 30 g masti na pekáč, 500 g rajčiakov, petržlenová vňať, 3 lyžice citrónovej šťavy Zobraziť recept |
 |
8 mladých kalerábov, soľ, 400 g mozočka, 80 g masla, 20 g cibule, mleté čierne korenie, 1 vajce, zelená petržlenová vňať, 2 dl kyslej 12% smotany Zobraziť recept |
 |
60 g cibule, 30 g masti, 600 g miešanej zeleniny (mrkva, zeler, kaleráb, hrášok), 2 žemle, 2 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňat, strúhanka, 2 dl oleja na vyprážanie Zobraziť recept |
Strana 1 z 6: 1 2 3 4 ďalšia »