už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: kapusta hlávková

ingrediencia:
kapusta hlávková


Recepty z ingrediencie: kapusta hlávková - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 80 receptov Strana 1 z 6: 1 2 3 4 ďalšia »

Guláš na ruský spôsob

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Guláš na ruský spôsob 1/2 kg bravčového mäsa, 50 g masti, 100 g cibule, 1 lyžička červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, kyslá kapusta, 100 g varenej cvikly, rasca, 10 g hladkej múky

Zobraziť recept


Zeleninová polievka 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Zeleninová polievka 1. 250-300 g zmesi z čerstvej zeleniny, napr.: brokolica, karfiol, mrkva, kapusta, zeler, pór...., 1 zemiak, 1 malá cibuľa, cca 40 g čerstvého masla, 2 l vody, 2 lyžičky soli alebo vegety, 1/2 lyžičky celej rasce, celé čierne korenie

Zobraziť recept


Krúpová polievka so zeleninou 1.

Krúpová polievka so zeleninou 1. 60 g údenej slaniny, 40 g cibule, 100 g koreňovej zeleniny, 200 g hlávkovej kapusty, 50 g krúp, 1 1/4 litra vody, soľ, 80 g zemiakov

Zobraziť recept


Boršč 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Boršč 1. 150 g hovädzieho mäsa, 150 g bravčového mäsa, 80 g hlávkovej kapusty, 60 g mrkvy, 30 g zeleru, 30 g petržlenu, bobkový list, soľ, 40 g cibule, 40 g oleja, 20 g rajčiakového pretlaku, 2dl kyslej 12% smotany, 20 g hladkej múky

Zobraziť recept


Kapustová polievka so zemiakmi

Kapustová polievka so zemiakmi 1 hlávka kapusty, 400 g zemiakov, 80 g slaniny, 30 g masti, 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, voda, 30 g masti a 30 g hladkej múky na zápražku, 1 strúčik cesnaku, majorán

Zobraziť recept


Boršč 2.

Boršč 2. 150 g bravčového mäsa, l50 g hovädzieho mäsa, 40 g slaniny, voda, soľ, l50 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 50 g hlávkovej kapusty, 1 menšia cibuľa, 150 g zemiakov, 50 g cvikly, 100 g rajčiakov, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, ocot, 1 dl kyslej smotany, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Záhorácky guláš

Záhorácky guláš 200 g cibule, 60 g oleja, 600 g bravčového mäsa z pliecka, mletá červená paprika, 20 g sušených húb, soľ, 400 g hlávkovej kapusty, trochu cukru a octu, 20 g hladkej múky, 2 dl kyslej smotany

Zobraziť recept


Liptovská kurka

Liptovská kurka 200 g bravčového mäsa, 200 g údeného mäsa, 150 g údenej klobásy, 150 g surovej klobásy, 150 g kyslej kapusty, 1 1/4 l kapustovej šťavy, voda, 1 veľká cibuľa, 4 zemiaky, 20 g sušených húb, soľ, 1 bobkový list, červená paprika, vegeta, 4 ks sucháre, 3 lyžice oleja, 3 vajcia, 1 menšia cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, na špičku noža jedlej sódy, 4 lyžice hrubej múky, čierne korenie, soľ

Zobraziť recept


Dusená hlávková kapusta k pečenému mäsu

Dusená hlávková kapusta k pečenému mäsu 750 g hlávkovej kapusty, 20 g cibule, 40 g masti, voda, soľ, mleté čierne korenie, 10 g cukru, ocot

Zobraziť recept


Plnené kapustné listy

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Plnené kapustné listy kapustné listy, 400 g bravčového mäsa, 50 g ryže, 20 g masti, 40 g cibule, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, majorán, 3/4 kg kvasenej kapusty, troška rasce, 40 g masti, 50 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, červená paprika

Zobraziť recept


Dusená hlávková kapusta s mäsom

Dusená hlávková kapusta s mäsom 1/2 kg hlávkovej kapusty, 60 g cibule, 60 g údenej slaniny, 300 g bravčového mäsa, rasca, mleté čierne korenie, soľ, 2 dl kyslej smotany

Zobraziť recept


Prívarok z hlávkovej kapusty s rajčinami

Prívarok z hlávkovej kapusty s rajčinami 600 g hlávkovej kapusty, soľ, m1eté čierne korenie, rasca, 100 g rajčinového pretlaku, 50 g masti, 40 g hladkej múky, 40 g cibule, cukor, ocot

Zobraziť recept


Zapekaná kapusta s mäsom

Zapekaná kapusta s mäsom 750 g mletého bravčového mäsa, 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, 1 menšia hlávka kapusty, 1 lyžica masti, asi 1/4 l smotany

Zobraziť recept


Kapustové lokše 1.

Kapustové lokše 1. 800 g bielej hlávkovej kapusty, 500 g hladkej múky, soľ, cesnak, masť

Zobraziť recept


Kapustová studená omáčka

Kapustová studená omáčka 6 veľkých lyžíc kyslej smotany, 6 veľkých lyžíc ochutenej alebo citrónovej majonézy, 3 veľké lyžice koňaku, 6 veľkých lyžíc nadrobno posekanej bielej hlávkovej kapusty, soľ, mleté čierne korenie, trošku vegety, cukor

Zobraziť recept

Strana 1 z 6: 1 2 3 4 ďalšia »