
už 3274 receptov
ingrediencia:
krupica
Recepty z ingrediencie: krupica - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.
Nájdených: 66 receptov Strana 1 z 5: 1 2 3 4 ďalšia »
 |
1 1/4 litra vývaru z údeného mäsa, 80 g koreňovej zeleniny, 20 g masti, 20 g hladkej múky, 20 g masla, 40 g krupice, 2 dl mlieka, 1 vajce, zelený petržlen, soľ Zobraziť recept |
 |
1/2 kurčaťa, celé čierne korenie, soľ, 1 malá cibuľa, 40 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), petržlenová vňať Krupicové halušky: 1 dl mlieka, 20 g masla, soľ, 50 g krupice, 1 celé vajceZobraziť recept |
 |
100 g koreňovej zeleniny, 40 g šampiňónov, 40 g masti, 20 g cibule, 50 g krupice, 1 1/4 litra vody, soľ, zelený petržlen, 1 žĺtok Zobraziť recept |
 |
200 g riedkych hovädzích kostí, 500 g hovädzieho mäsa, 2 l vody, soľ, nové korenie, čierne korenie celé, 100 g miešanej koreňovej zeleniny, 50 g cibule Krupicové halušky: 20 g masla, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, 60 g detskej krupice, 1 malá lyžička vodyZobraziť recept |
 |
50 g masla, 100 g koreňovej zeleniny, 50 g krupice, 1 1/4 litra vývaru z kostí (alebo v 1 1/4 l vody rozpustíme slepačí bujón), 2 žĺtky, 50 g postrúhaného syra, soľ, 2 viazaničky pažítky, 1/4 muškátového orecha Zobraziť recept |
 |
200 g predného hovädzieho mäsa, 200 g hovädzích kostí, 80 g miešanej koreňovej zeleniny, 10 g cibule, 1 strúčik cesnaku, soľ, 4 až 5 zrniečok celého čierneho a nového korenia, 20 g masti, 1 vajce, 60 g hrubej krupice Zobraziť recept |
 |
1,4 l mlieka, soľ, zelená petržlenová vňať, 15 g masla, soľ, 1 vajce, 50 g krupice Zobraziť recept |
 |
200 g čerstvej koreňovej zeleniny (mrkva, kaleráb, petržlen, hrášok, cibuľka), 50 g mletého hovädzieho mäsa, 30 g masla, 30 g hladkej múky, 1 l vody, 25 g detskej krupice, 10 g nadrobno posekanej petržlenovej vňate, soľ Zobraziť recept |
 |
1 liter mlieka, 1 lyžička soli, 80 g masla, 400 g detskej krupice, 3 vajcia, 120 g rozpusteného masla, 250 g, tvarohu, 120 g práškového cukru Zobraziť recept |
 |
600 g zemiakov, 100 g detskej krupice, l50 g polohrubej múky, 1 vajce, soľ, 8 párkov, 30 g masti, 1 vajce Zobraziť recept |
 |
1 l mlieka, 1 polievková lyžica masla, soľ, 200 g krupice, 1 žĺtok, 1000 g jahôd, na posypanie tvaroh a práškový cukor alebo opražené žemľové omrvinky Zobraziť recept |
 |
250 g mäkkého tvarohu, 1 vajce, citrónová kôra, soľ, 60 g strúhanky, 40 g krupice, 20 g hrozienok, 50 g práškového cukru, 100 g masla Zobraziť recept |
 |
1 dl mlieka, soľ, 100 g hrubej krupice, 30 g masla, 80 g práškového cukru, 2 žĺtky, 20 g hrozienok, kôra a šťava z 1/2 citróna, 2 bielka, 20 g masla a 30 g krupice na vymastenie a vysypanie formy, voda, černicový sirup Zobraziť recept |
 |
500 g zemiakov, 40 g krupice, soľ, 1 vajce, 20 g masla, 140 g hrubej múky, 250 g domácej klobásy, olej na vyprážanie Zobraziť recept |
 |
500 g tvarohu, 50 g práškového cukru, 50 g masla, 2 vajcia, 80 g hrubej múky, 70 g krupice, soľ, 2 dl, sladkej smotany, 20 g škoricového cukru Zobraziť recept |
Strana 1 z 5: 1 2 3 4 ďalšia »