už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: masť

ingrediencia:
masť


Recepty z ingrediencie: masť - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 540 receptov Strana 3 z 36: « predošlá 1 2 3 4 5 6 ďalšia »

Hrachová sedliacka polievka

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Hrachová sedliacka polievka 150 g suchého hrachu, 1 1/2 l vody, 40 g zeleru, 50 g zemiakov, 1 malá cibuľa, 20 g masti, 20 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať

Zobraziť recept


Zeleninová polievka so syrom

Zeleninová polievka so syrom 40 g masti, 40 g mrkvy, 40 g petržlenu, 40 g zeleru, 40 g póru, 1 1/4 1 vody, soľ, 150 g zemiakov, 2 dl mlieka, 20 g postrúhaného syra, 20 g masla

Zobraziť recept


Drožďová polievka 1.

Drožďová polievka 1. 40 g masti, 40 g cibule, 40 g čerstvého droždia, 20 g hladkej múky, 1 lyžička mletej červenej papriky, 1 1/2 l vody, 50 g mrkvy, soľ, mleté čierne korenie, 50 g sterilizovaného hrášku, petržlenová vňať

Zobraziť recept


Šošovica na kyslo

Šošovica na kyslo 400 g šošovice, 70 g cibule, 80 g masti, 10 g hladkej múky, soľ, ocot

Zobraziť recept


Hubová polievka so zemiakmi

Hubová polievka so zemiakmi 150 g čerstvých húb, 1 1/4 1 vody, 250 g zemiakov, soľ, 40 g masti, 30 g hladkej múky, 20 g cibule, rasca, mleté čierne korenie, petržlenová vňať

Zobraziť recept


Mäsový vývar s krupicovými knedličkami

Mäsový vývar s krupicovými knedličkami 200 g predného hovädzieho mäsa, 200 g hovädzích kostí, 80 g miešanej koreňovej zeleniny, 10 g cibule, 1 strúčik cesnaku, soľ, 4 až 5 zrniečok celého čierneho a nového korenia, 20 g masti, 1 vajce, 60 g hrubej krupice

Zobraziť recept


Zemiakový guláš 1.

Zemiakový guláš 1. 1 kg zemiakov, 40 g masti alebo oleja, 200 g domácej klobásky alebo špekáčikov, 40 g leča, soľ, korenie, červená paprika, 4 dl vody

Zobraziť recept


Kelový prívarok 1.

Kelový prívarok 1. 400 g kelu, vývar z kostí (alebo masox), soľ, 40 g slaniny, 80 g cibule, 20 g masti, 20 g hladkej múky, majorán, rasca, mleté čierne korenie, 1-2 strúčiky cesnaku, ocot, soľ

Zobraziť recept


Tekvicový prívarok 2.

Tekvicový prívarok 2. 500 g tekvice, soľ, voda, 30 g masti, 20 g hladkej múky, 2 dl mlieka, 15 - 20 g cukru, ocot podľa potreby, 1 dl kyslej smotany

Zobraziť recept


Dusená hlávková kapusta k pečenému mäsu

Dusená hlávková kapusta k pečenému mäsu 750 g hlávkovej kapusty, 20 g cibule, 40 g masti, voda, soľ, mleté čierne korenie, 10 g cukru, ocot

Zobraziť recept


Dusená červená kapusta k pečenému mäsu

Dusená červená kapusta k pečenému mäsu 750 g červenej kapusty, 20 g cibule, 40 g masti, voda, soľ, rasca, ocot

Zobraziť recept


Fazuľový prívarok 1.

Fazuľový prívarok 1. 500 g žltej fazuľky, soľ, voda, 40 g masti, 40 g hladkej múky, 20 g cibule, 1/2 l smotany alebo mlieka, 20 g hladkej múky, šťava z pol citróna, l0 g cukru, kôpor

Zobraziť recept


Tymianová omáčka

Tymianová omáčka 40 g masti (olej), 2 cibule, 40 g hladkej múky, voda, 5 zrniek čierneho korenia, 5 zrniek nového korenia, 2 bobkové listy, soľ, 1 lyžička tymianu

Zobraziť recept


Cesnaková omáčka 1.

Cesnaková omáčka 1. 80 g masti, 70 g hladkej múky, 5 strúčikov cesnaku, soľ, 1 l hovädzieho vývaru alebo masoxu

Zobraziť recept


Plnené kapustné listy

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Plnené kapustné listy kapustné listy, 400 g bravčového mäsa, 50 g ryže, 20 g masti, 40 g cibule, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, majorán, 3/4 kg kvasenej kapusty, troška rasce, 40 g masti, 50 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, červená paprika

Zobraziť recept

Strana 3 z 36: « predošlá 1 2 3 4 5 6 ďalšia »