už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: nové korenie

ingrediencia:
nové korenie


Recepty z ingrediencie: nové korenie - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 70 receptov Strana 2 z 5: « predošlá 1 2 3 4 5 ďalšia »

Zapekané hrianky so slezinou

Zapekané hrianky so slezinou 50 g masti, 40 g cibule, 1 strúčik cesnaku, 400 g sleziny, soľ, 20 g strúhanky, 1/2 dl vína, citrónová šťava, mleté čierne a nové korenie, sendvič

Zobraziť recept


Jaternicová kaša

Jaternicová kaša Bravčové srdce a pľúca, 250 g laloka alebo bravčového bôčika, 120 g bravčovej pečene, 2 žemle, štipka majoránu, 5 zrniek tlčeného čierneho korenia, 2 zrnká tlčeného nového korenia, 1 strúčik cesnaku, štipka ďumbieru, soľ, 4 lyžice polievky

Zobraziť recept


Kuracie stehná na víne

Kuracie stehná na víne 600 g kuracích stehien, soľ, 20 g oleja, 60 g koreňovej zeleniny, 20 g cibule, kúsok celej škorice, jeden klinček, kúsok citrónovej kôry, pol lyžičky paradajkového pretlaku, 1 dl červeného vína, 4 - 5 zrniečok čierneho a nového korenia, 20 g medovníka na strúhanie (alebo nasucho opraženej múky), citrónová šťava

Zobraziť recept


Ryba na víne 1.

Ryba na víne 1. 500 g rybieho filé, 30 g oleja, 30 g cibule, 200 g koreňovej zeleniny, 100 g rajčinového pretlaku, soľ, nové korenie, citrónová kôra, citrónová šťava, 1 dl bieleho vína

Zobraziť recept


Piškótový závin s pečeňovou plnkou

Piškótový závin s pečeňovou plnkou 3 vajcia, 60 g hladkej múky, 1 lyžičku prášku do pečiva, soľ, zelený petržlen na ozdobu
Pečeňová plnka: 200 g teľacej alebo bravčovej pečene, 100 g vareného údeného mäsa, soľ, 1 surové vajce, 1 lyžička horčice, 1 kyslá uhorka, 1 na tvrdo uvarené vajce, mleté čierne a nové korenie, 20 g masti

Zobraziť recept


Vajcová paštéta

Vajcová paštéta 200 g kuracej (bravčovej, teľacej) pečene, 40 g masti, 20 g cibule, 2 žemle alebo 120 g sendviča, 4 vajcia, soľ, 20 g masla
Paštétové korenie: 4 - 5 zrniečok čierneho a nového korenia, na špičku noža majoránu, kúsok muškátového orieška, jeden malý bobkový list, 1 klinček, štipka tymiánu, 2 - 3 zrnká borievky

Zobraziť recept


Boršč 3.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Boršč 3. 120 g hovädzieho mäsa, 80 g bravčového mäsa, 200 g špikových kostí, 30 g masti alebo oleja, 40 g koreňovej zeleniny, 10 g cibule, 10 g rajčiakového pretlaku, 40 g cvikly, 60 g hlávkovej kapusty, 1 dl kyslej smotany, 10 g hladkej múky, voda, soľ, celé nové korenie, bobkový list, mletá červená paprika

Zobraziť recept


Talianske pečené mäso 1.

Talianske pečené mäso 1. 500 g hovädzieho mäsa zo stehna, 40 g oleja, 40 g cibule, 80 g koreňovej zeleniny, 80 g rajčiakového pretlaku alebo 200 g rajčiakov, 40 g hladkej múky, 10 g cukru, soľ, celé čierne a nové korenie, voda

Zobraziť recept


Hovädzie mäso pečené na víne 1.

Hovädzie mäso pečené na víne 1. 400 g hovädzieho mäsa, 20 g údenej slaniny, 40 g oleja, 30 g mrkvy, 20 g zeleru, 20 g petržlenu, 20 g cibule, 20 g rajčiakového pretlaku, citrónová kôra a šťava, 40 g hladkej múky, celé čierne a nové korenie, bobkový list, soľ, 1 dl červeného vína, 20 g cukru

Zobraziť recept


Hovädzie mäso pečené na víne 2.

Hovädzie mäso pečené na víne 2. 400 g hovädzieho mäsa, 20 g údenej slaniny, 40 g oleja, 30 g mrkvy, 20 g zeleru, 20 g petržlenu, 20 g cibule, 20 g rajčiakového pretlaku, citrónová kôra a šťava, 40 g hladkej múky, celé čierne a nové korenie, bobkový list, soľ, 1 dl červeného vína, 20 g cukru

Zobraziť recept


Hovädzie mäso na bratislavský spôsob

Hovädzie mäso na bratislavský spôsob 500 g hovädzieho mäsa zo stehna, soľ, 50 g oleja, 30 g cibule, 70 g zeleniny (mrkva, zeler), bobkový list, voda, citrónová kôra a šťava, 50 g kyslej uhorky, 30 g zeleného hrášku, 1/4 l kyslej smotany, 40 g hladkej múky, 4-5 zrniek nového a čierneho korenia

Zobraziť recept


Hovädzie mäso na víne

Hovädzie mäso na víne 400 g hovädzieho mäsa z pleca, 40 g oleja, 80 g koreňovej zeleniny, 40 g cibule, 20 g rajčiakového pretlaku, 1 dl vína, 20 g cukru, 20 g hladkej múky, celé nové korenie, voda, soľ

Zobraziť recept


Roštenka na červenom víne

Roštenka na červenom víne 600 g roštenky, 50 g oleja, 30 g cibule, soľ, mleté čierne korenie, 100 g koreňovej zeleniny, 40 g hladkej múky, 20 g cukru, citrón, 1 dl červeného vína, 3-4 zrniečka nového korenia, kúsok celej škorice

Zobraziť recept


Jazyk na hubách 2.

Jazyk na hubách 2. 2 menšie jazyky, voda, 2 strúčiky cesnaku, 4-5 zrniečok čierneho i nového korenia, 60 g oleja, 40 g cibule, 150 g hríbov, 1 lyžička mletej červenej papriky, rasca, mleté čierne korenie, 10 g nasucho opraženej múky, vývar z jazykov

Zobraziť recept


Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 1.

Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 1. 500 g hovädzieho jazyka (bez podjazyčia)
Omáčka: 60 g oleja, 30 g koreňovej zeleniny, 20 g cibule, 20 g paradajkového pretlaku, 40 g ríbezľového lekváru, 10 g hrozienok, 20 g mandlí, 40 g hladkej múky, 10 g cukru, soľ, citrónová šťava alebo ocot, nové korenie, 1/2 dl červeného vína, vývar z jazyka

Zobraziť recept

Strana 2 z 5: « predošlá 1 2 3 4 5 ďalšia »