už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: nové korenie

ingrediencia:
nové korenie


Recepty z ingrediencie: nové korenie - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 70 receptov Strana 3 z 5: « predošlá 1 2 3 4 5 ďalšia »

Bravčové mäso dusené s miešanou zeleninou

Bravčové mäso dusené s miešanou zeleninou 500 g bravčového mäsa z pliecka, soľ, mleté čierne korenie, 2 - 3 zrnká celého nového korenia, 40 g oleja, 30 g cibule, 80 g mrkvy, 80 g kalerábu, 50 g zeleru, 50 g zeleného hrášku, 80 g karfiolu, 20 g hladkej múky, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Ruský biftek

Ruský biftek 150 g bravčového mäsa, 100 g hovädzieho mäsa, 50 g teľacieho mäsa, 40 g strúhanky, 80 g žemlí, 60 g oleja, 80 g koreňovej zeleniny, 60 g cibule, 20 g chrenu, 20 g cvikly, 40 g hladkej múky, 1 dl kyslej smotany, 1/2 vajca, 5 g cukru, 1/2 dl bieleho vína, ocot, celé čierne a nové korenie, soľ, voda, mlieko podľa potreby

Zobraziť recept


Ryba na víne 2.

Ryba na víne 2. 40 g údenej slaniny, 40 g cibule, 200 g koreňovej zeleniny, citrónová kôra, celé nové korenie, soľ, 1 dl červeného vína, 20 g rajčiakového pretlaku, 600 g sladkovodnej ryby alebo rybieho filé

Zobraziť recept


Zajac na smotane 1.

Zajac na smotane 1. zadné mäso zo zajaca (600 g), 80 g údenej slaniny, 30 g oleja, 200 g koreňovej zeleniny, 50 g cibule, 40 g hladkej múky, 30 g horčice, 2 dl kyslej smotany, 20 g cukru, ocot, bobkový list, celé čierne i nové korenie, voda, soľ

Zobraziť recept


Kotlety z diviaka

Kotlety z diviaka 600 g rezňov s kosťou, 30 g údenej slaniny, 40 g oleja, 50 g cibule, 20 g hladkej múky, mleté čierne a nové korenie, voda, soľ

Zobraziť recept


Plnený medovník

Plnený medovník 300 g hladkej múky, 200 g práškového cukru, 2 vajcia, 2 lyžice medu, 1 lyžička prášku do pečiva, 20 g cukru na posypanie, klinčeky, škorica, nové korenie, aníz, citrónová kôra
Plnka: 150 g ríbezľového lekváru, 100 g orechov, 50 g hrozienok

Zobraziť recept


Hovädzie mäso s rajčiakovou omáčkou

Hovädzie mäso s rajčiakovou omáčkou Hovädzie mäso uvarené v polievke
Rajčiaková omáčka: 30 g oleja, 20 g cibule, 5 zrniek čierneho korenia, 2 zrnká nového korenia, 1 klinček, kúsok celej škorice, 1 bobkový list, trocha tymianu, kúsok citrónovej kôry, 20 g cukru, 40 g hladkej múky, 10 veľkých rajčiakov alebo 3 lyžice rajčiakového pretlaku, šťava z polovice citróna, 2-3 lyžice červeného vína alebo hustej sladkej smotany

Zobraziť recept


Hovädzie pečené mäso so šampiňónmi

Hovädzie pečené mäso so šampiňónmi 800 g hovädzieho mäsa zo stehna, soľ, mleté čierne korenie, 100 g masti, 2 menšie cibule, 100 g koreňovej zeleniny, 2 dl bieleho vína, 3 zrnká nového korenia, 6 zrniek čierneho korenia, na hrot noža tymianu, 1 bobkový list, 1 kocka masoxu alebo 1 lyžica sójovej omáčky, 150 g šampiňónov (čerstvých alebo konzervovaných), 40 g masla

Zobraziť recept


Slovenská pečienka

Slovenská pečienka 700 g hovädzieho mäsa zo stehna, 60 g slaniny, 80 g masti, rozličná koreňová zelenina, 1 veľká cibuľa, 1 zrnko nového korenia, 6 zrniek čierneho korenia, 1 bobkový list, trocha tymianu, soľ, 30 g hladkej múky, 2,5 dl šľahačkovej smotany, 1 žĺtok, 100 g mrkvy, 100 g zeleru, 50 g masla, 1 lyžica kapár a zelená petržlenová vňať na prípravu prílohy

Zobraziť recept


Znojemská hovädzia pečienka

Znojemská hovädzia pečienka 800 g hovädzieho mäsa, soľ, mleté čierne korenie, 100 g masti, 1 veľká cibuľa, 150 g koreňovej zeleniny, 5 zrniek nového korenia, tymian, 1 bobkový list, trocha postrúhaného muškátového orieška, 2 dl červeného vína, 2 lyžice sójovej omáčky alebo 1 kocka masoxu, 4 kyslé uhorky

Zobraziť recept


Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 2.

Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 2. 1 hovädzí jazyk, 100 g koreňovej zeleniny, 60 g cibule, soľ, 1 bobkový list, trocha tymianu, kúsok citrónovej kôry, 6 zrniek čierneho, 2 zrnká nového korenia, 60 g masla, 60 g hladkej múky a pol cibule na zápražku, 20 g kryštálového cukru, 100 g ríbezľového lekváru, 50 g hrozienok, 30 g mandlí, 1 dl červeného vína, šťava z pol citróna

Zobraziť recept


Zaprávané hovädzie srdce

Zaprávané hovädzie srdce 1 hovädzie srdce, 100 g koreňovej zeleniny, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, soľ, 5 zrniek čierneho a 2 zrnká nového korenia, 1 bobkový list, 80 g oleja, 40 g hladkej múky, trocha sójovej omáčky alebo masoxu

Zobraziť recept


Teľacie pľúcka nakyslo

Teľacie pľúcka nakyslo 1,25 kg teľacích pľúcok, 150 g koreňovej zeleniny, 2 väčšie cibule, 6 zrniek čierneho korenia, 2 zrnká nového korenia, 1 bobkový list, 90 g hladkej múky, 80 g masti, 1 lyžica kryštálového cukru, ocot alebo šťava z citróna, soľ

Zobraziť recept


Talianska pečienka

Talianska pečienka 800 g hovädzieho mäsa (orech), soľ, mleté čierne korenie, 80 g masti, 1 veľká cibuľa, 120 g koreňovej zeleniny, 4 zrnká nového korenia, 6 zrniek čierneho korenia, trocha tymianu, 1 bobkový list, 2 dl červeného vína, trocha sójovej omáčky, 2-3 lyžice rajčiakového pretlaku, 30 g hladkej múky, šťava z polovice citróna

Zobraziť recept


Poľovnícka pečienka

Poľovnícka pečienka 800 g hovädzieho mäsa zo stehna, 50 g slaniny, soľ, mleté čierne korenie, 70 g masti, 1 veľká cibuľa, 150 g koreňovej zeleniny, 1 rajčiak, 4 zrnká nového korenia, 6 zrniek čierneho korenia, trocha tymianu, 1 bobkový list, muškátový oriešok, 3 dl červeného vína, 30 g hladkej múky, 30 g masla, 50 g koreňovej zmesi, 0,5 dl koňaku, Koreňová zmes: Zelená petržlenová vňať, 1 lyžica kapár, 1 sardelka, polovica kyslej uhorky, 1 malá cibuľa, trocha citrónovej kôry

Zobraziť recept

Strana 3 z 5: « predošlá 1 2 3 4 5 ďalšia »