už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: ocot

ingrediencia:
ocot


Recepty z ingrediencie: ocot - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 235 receptov Strana 1 z 16: 1 2 3 4 ďalšia »

Polievka zo zajaca

Polievka zo zajaca 1 zajačí predok, 1 1/2 litra vody, soľ, ocot alebo citrónová šťava, 120 g koreňovej zeleniny, 1 bobkový list, niekoľko zrniek čierneho korenia, 20 g masla, 20 g hladkej múky, 2 dl kyslej smotany.

Zobraziť recept


Kôprová omáčka s vajcom

Kôprová omáčka s vajcom 50 g masla, 40 g hladkej múky, 1 žĺtok, 3 dl mlieka, soľ, ocot, kôpor

Zobraziť recept


Kyslá fazuľová polievka 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Kyslá fazuľová polievka 1. 160 g suchej bielej fazule, bobkový list, 40 g masla, 40 g hladkej múky, červena paprika, 1/4 l kyslej smotany, voda, soľ, cukor, ocot

Zobraziť recept


Boršč 2.

Boršč 2. 150 g bravčového mäsa, l50 g hovädzieho mäsa, 40 g slaniny, voda, soľ, l50 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 50 g hlávkovej kapusty, 1 menšia cibuľa, 150 g zemiakov, 50 g cvikly, 100 g rajčiakov, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, ocot, 1 dl kyslej smotany, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Tekvicová polievka 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Tekvicová polievka 1. 40 g masti, 20 g cibule, 500 g tekvice trochu mletej červenej papriky, soľ, voda, 2 dl kyslej smotany, 30 g hladkej múky, kôpor, citrónová šťava alebo ocot

Zobraziť recept


Tekvicová polievka 2.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Tekvicová polievka 2. 40 g masti, 20 g cibule, 500 g tekvice, trochu mletej červenej papriky, soľ, voda, 2 dl kyslej smotany, 30 g hladkej múky, kôpor, citrónová šťava alebo ocot

Zobraziť recept


Kyslá zemiaková polievka 1.

Kyslá zemiaková polievka 1. 1/2 l mlieka, 1/2 l vody, soľ, mleté čierne korenie, bobkový list, 1 dl smotany, 2 lyžice hladkej múky, 4 vajcia, 250 g zemiakov, citrónová šťava alebo ocot

Zobraziť recept


Šalátová polievka

Šalátová polievka 40 g masla (olej), 20 g hladkej múky, l0 g cibule, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, 1 l vývaru z kostí, 100 g zemiakov, 2 dl kyslej smotany, 30 g hladkej múky, 150 g hlávkového šalátu (1 väčšia hlávka), kôpor, citrónová šťava alebo ocot

Zobraziť recept


Záhorácky guláš

Záhorácky guláš 200 g cibule, 60 g oleja, 600 g bravčového mäsa z pliecka, mletá červená paprika, 20 g sušených húb, soľ, 400 g hlávkovej kapusty, trochu cukru a octu, 20 g hladkej múky, 2 dl kyslej smotany

Zobraziť recept


Šošovica na kyslo

Šošovica na kyslo 400 g šošovice, 70 g cibule, 80 g masti, 10 g hladkej múky, soľ, ocot

Zobraziť recept


Kelový prívarok 1.

Kelový prívarok 1. 400 g kelu, vývar z kostí (alebo masox), soľ, 40 g slaniny, 80 g cibule, 20 g masti, 20 g hladkej múky, majorán, rasca, mleté čierne korenie, 1-2 strúčiky cesnaku, ocot, soľ

Zobraziť recept


Tekvicový prívarok 2.

Tekvicový prívarok 2. 500 g tekvice, soľ, voda, 30 g masti, 20 g hladkej múky, 2 dl mlieka, 15 - 20 g cukru, ocot podľa potreby, 1 dl kyslej smotany

Zobraziť recept


Dusená hlávková kapusta k pečenému mäsu

Dusená hlávková kapusta k pečenému mäsu 750 g hlávkovej kapusty, 20 g cibule, 40 g masti, voda, soľ, mleté čierne korenie, 10 g cukru, ocot

Zobraziť recept


Dusená červená kapusta k pečenému mäsu

Dusená červená kapusta k pečenému mäsu 750 g červenej kapusty, 20 g cibule, 40 g masti, voda, soľ, rasca, ocot

Zobraziť recept


Cibuľová omáčka sladkokyslá

Cibuľová omáčka sladkokyslá 50 g masla, 2 lyžice cukru, 1 väčšia cibuľa, 40 g hladkej múky, 1/2 l hovädzieho vývaru, citrónová kôra, ocot, soľ

Zobraziť recept

Strana 1 z 16: 1 2 3 4 ďalšia »