už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: polohrubá múka

ingrediencia:
polohrubá múka


Recepty z ingrediencie: polohrubá múka - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 158 receptov Strana 1 z 11: 1 2 3 4 ďalšia »

Drobenka - rýchly koláč

Drobenka - rýchly koláč 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček kryštálového cukru, 1 balíček prášku do pečiva, 1/2 Hery, 2 vajcia, 1 hrnček mlieka, 1 kompót (najlepšie marhuľový alebo broskyňový)

Zobraziť recept


Kokosové ježe

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Kokosové ježe 4 vajcia, 200 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 200 g polohrúbej múky, 1 dcl oleja, 1 dcl vody, 1 kypriaci prášok
Čokoláda: 15 PL mlieka, 1 margarín Hera, 380 g práškového cukru, 35 g kakaa, Kokos na obaľovanie

Zobraziť recept


Zemiakový koláč 1.

Zemiakový koláč 1.
Cesto: 1 kg zemiakov, soľ, 1 - 2 vajcia, 2 - 3 lyžice múky, čierne korenie, muškátový oriešok, vegeta, 1 dkg masla
Plnka: 40 dkg šunky, 4 vajcia, 4 lyžice mlieka, soľ, čierne korenie, paprika, 2 lyžice posekanej petržlenovej vňate

Zobraziť recept


Kyjevská polievka s mäsovými taštičkami 1.

Kyjevská polievka s mäsovými taštičkami 1. 1,3 litra vody alebo základného vývaru, 160 g predného hovädzieho mäsa bez kostí, 160 g slepačieho mäsa bez kostí, 250 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 100 g cibule, 150 g šunky, podľa zvyklostí polievkové korenie, celé čierne korenie, posekanú petržlenovú vňať, 80 g polohrubej múky, vajce, 10 g prášku do pečiva, soľ

Zobraziť recept


Kyjevská polievka s mäsovými taštičkami 2.

Kyjevská polievka s mäsovými taštičkami 2. 1,3 litra vody alebo základného vývaru, 160 g predného hovädzieho mäsa bez kostí, 160 g slepačieho mäsa bez kostí, 250 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen zeler), 100 g cibule, 150 g šunky, podľa zvyklostí polievkové korenie, celé čierne korenie, posekanú petržlenovú vňať, 80 g polohrubej múky, vajce, 10 g prášku do pečiva, soľ

Zobraziť recept


Dvojfarebná bábovka 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Dvojfarebná bábovka 1. 4 vajcia, 200 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 200 g polohrúbej múky, 1 dcl oleja, 1 dcl vody, 1 kypriaci prášok, 1 lyžička kakaa

Zobraziť recept


Párky v zemiakovom ceste 1.

Párky v zemiakovom ceste 1. 600 g zemiakov, 100 g detskej krupice, l50 g polohrubej múky, 1 vajce, soľ, 8 párkov, 30 g masti, 1 vajce

Zobraziť recept


Zapečené špekáčky

Zapečené špekáčky 6 olúpaných špekáčkov, 20 g masti, 1/2 l mlieka, 2 vajcia, 180 g polohrubej múky, soľ, 80 g postrúhaného syra

Zobraziť recept


Zemiakové halušky s tvarohom a smotanou

Zemiakové halušky s tvarohom a smotanou 1200 g zemiakov, 300 g polohrubej múky, 100 g údenej slaniny, 250 g mäkkého tvarohu, 2 dl smotany

Zobraziť recept


Šampiňónový nákyp

Šampiňónový nákyp 60 g masla, 40 g polohrubej múky, 2 dl mlieka, 2 žĺtky, soľ, 250 g šampiňónov, zelená petržlenová vňať, mleté nové korenie, strúhanka, 2 bielka

Zobraziť recept


Parené buchty s makom 1.

Parené buchty s makom 1. 2,5 dl mlieka, 50 g droždia, 80 g práškového cukru, 450 g polohrubej múky, 1 vajce, 50 g rastlinného tuku, soľ, citrónová kôra, 25 g lekváru, 80 g maku

Zobraziť recept


Syrový nákyp

Syrový nákyp 80 g masla, 110 g polohrubej múky, 0,7 l mlieka, soľ, čierne korenie, 4 vajcia, 150 g ementálskeho syra, maslo a múka na vymastenie a vysypanie formy

Zobraziť recept


Dolky s lekvárom a tvarohom

Dolky s lekvárom a tvarohom 20 g droždia, 1 malá lyžička práškového cukru, 2-3 žĺtky, soľ, kôra z 1/2 citróna, 300 g polohrubej múky, 5-6 dl mlieka, olej na opekanie, lekvár, tvaroh, kyslá smotana

Zobraziť recept


Lístkové škvarkové pagáčiky

Lístkové škvarkové pagáčiky 650 g polohrubej múky, 300 g škvariek, 30 g droždia, 3 dl mlieka na kvások, 50 g masti, soľ, 2 žĺtky, 1 vajce na natieranie pagáčikov

Zobraziť recept


Vyprážané patizóny

Vyprážané patizóny 750 g patizónov, soľ, 60 g polohrubej múky, 1 dl mlieka, 2 vajcia, soľ, 60 g polohrubej múky, 1/2 dl sódovej vody, 40 g syra, olej na vyprážanie

Zobraziť recept

Strana 1 z 11: 1 2 3 4 ďalšia »