už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: slanina

ingrediencia:
slanina


Recepty z ingrediencie: slanina - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 300 receptov Strana 4 z 20: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »

Zapečená kyslá kapusta s klobásou

Zapečená kyslá kapusta s klobásou 400 g zemiakov, soľ, 1/8 l mlieka, 20 g masti a 20 g strúhanky, 50 g slaniny, 300 g kyslej kapusty, 150 g klobásy alebo inej údeniny, 1/8 l kyslej smotany, 30 g tvrdého syra

Zobraziť recept


Kuriatka pre labužníka

Kuriatka pre labužníka 600 g kuriatok, 60 g slaniny bez kože, 30 g oleja, 150 g cibule, soľ, 1 dl červeného vína, 10 g hladkej múky

Zobraziť recept


Kel s vajcom ako mozoček

Kel s vajcom ako mozoček 800 g kelu, 40 g slaniny bez kože, 40 g cibule, 4 dl vody, soľ, celé čierne korenie, 40 g masla, 8 vajec

Zobraziť recept


Prekladaná kapusta

Prekladaná kapusta 400-500 g bravčového mäsa, 2 veľké cibule, soľ, 200 g slaniny, 200 g klobásy, 1 kg kyslej kapusty, 2 lyžice masti, asi 1/2 l kyslej smotany, trošku mletej papriky, 100 g ryže

Zobraziť recept


Dusená pečeň na ihle

Dusená pečeň na ihle 400 g teľacej alebo bravčovej pečene, 100 g cibule, 200 g zemiakov, 80 g zelenej papriky, 20 g údenej slaniny, 20 g oleja, l0 g hladkej múky, lyžička paradajkového pretlaku, voda, mleté čierne korenie, soľ, červená paprika

Zobraziť recept


Dusený ružičkový kel

Dusený ružičkový kel 800 g ružičkového kelu, 60 g cibule, 120 g údenej slaniny, 1 dl bieleho vína, 20 g kryštálového cukru, voda alebo základný vývar, podľa chuti horčica, mleté čierne korenie, soľ

Zobraziť recept


Kapusta z tekvice

Kapusta z tekvice 20 dkg tekvice, 40 dkg tuku, 6 dkg cibule, 4 dkg múky
Na zápražku: 4 dkg slaniny a 2 dkg múky, 1/10 l vody, ocot, soľ, rasca

Zobraziť recept


Zapečená zelená fazuľka

Zapečená zelená fazuľka 1 kg čerstvej zelenej fazuľky, 80 g cibule, 370 g oravskej slaniny alebo údeného mäsa, 30 g oleja, 2 strúčiky cesnaku, soľ, korenie

Zobraziť recept


Fazuľa s kyslou kapustou

Fazuľa s kyslou kapustou 200 g fazule, 400 g kyslej kapusty, 200 g zemiakov, 30 g údenej slaniny, 40 g cibule, soľ

Zobraziť recept


Zapečená knedľa s vajcom

Zapečená knedľa s vajcom 200 g knedle (hotový výrobok), 15 g slaniny, 10 g oleja, 2 vajíčka, 1 dl mlieka, soľ, 10 g Eidamu

Zobraziť recept


Mäsové guľky s kyslou kapustou a smotanou

Mäsové guľky s kyslou kapustou a smotanou 250 g bravčového mäsa, 20 g údenej slaniny, 30 g ryže, 1 vajce, soľ, 20 g cibule, cesnak, 20 g rajčinového pretlaku, červená paprika, mleté čierne korenie, 200 g kyslej kapusty, 2 dl smotany, 20 g oleja

Zobraziť recept


Kelové valčeky

Kelové valčeky zvyšky hovädzieho mäsa z polievky, zvyšky varenej ryže, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, majoránka, soľ, kelové listy (množstvo podľa počtu osôb), slanina

Zobraziť recept


Sviečková na smotane 1.

Sviečková na smotane 1. 400 g hovädzej sviečkovice, 20 g údenej slaniny, 40 g masti, 40 g cibule, 80 g koreňovej zeleniny, soľ, čierne korenie, bobkový list, 1/4 l kyslej smotany, 30 g hladkej múky, cukor, ocot

Zobraziť recept


Sviečková s brusnicami

Sviečková s brusnicami 500 g hovädzej sviečkovice, 40 g údenej slaniny, 40 g masti, 40 g cibule, 100 g miešanej koreňovej zeleniny, 1 bobkový list, celé čierne korenie, soľ, 2 dl kyslej smotany, 20 g hladkej múky, 1 lyžička horčice, 1 dl brusnicového kompótu aj so šťavou, cukor, ocot

Zobraziť recept


Sviečková na debrecínsky spôsob

Sviečková na debrecínsky spôsob 400 g hovädzej sviečkovice, 60 g údenej slaniny, 100 g cibule, 1 lyžička červenej papriky, rasca, 1 lyžica rajčinového pretlaku, 100 g čerstvých húb, 30 g masla, soľ

Zobraziť recept

Strana 4 z 20: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »