už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: smotana kyslá

ingrediencia:
smotana kyslá


Recepty z ingrediencie: smotana kyslá - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 265 receptov Strana 1 z 18: 1 2 3 4 ďalšia »

Kurací stroganov

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Kurací stroganov 3/4 kg kuracích pŕs, 1 stredná cibuľa, 4 ks kyslých uhoriek, 3 PL plnotučnej horčice, 5 PL kečupu, 1 PL worcesterovej omáčky, 1 PL hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, 1 sladká smotana na šľahanie, olej

Zobraziť recept


Polievka zo zajaca

Polievka zo zajaca 1 zajačí predok, 1 1/2 litra vody, soľ, ocot alebo citrónová šťava, 120 g koreňovej zeleniny, 1 bobkový list, niekoľko zrniek čierneho korenia, 20 g masla, 20 g hladkej múky, 2 dl kyslej smotany.

Zobraziť recept


Zemiaky na kyslo s hríbami

Zemiaky na kyslo s hríbami 1 kg zemiakov, soľ, rasca, bobkový list, 200 g hríbov, 60 g masla, 20 g cibule, 40 g hladkej múky, 1/4 l kyslého mlieka, 1/4 l kyslej smotany, 4 vajcia

Zobraziť recept


Kyslá fazuľová polievka 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Kyslá fazuľová polievka 1. 160 g suchej bielej fazule, bobkový list, 40 g masla, 40 g hladkej múky, červena paprika, 1/4 l kyslej smotany, voda, soľ, cukor, ocot

Zobraziť recept


Boršč 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Boršč 1. 150 g hovädzieho mäsa, 150 g bravčového mäsa, 80 g hlávkovej kapusty, 60 g mrkvy, 30 g zeleru, 30 g petržlenu, bobkový list, soľ, 40 g cibule, 40 g oleja, 20 g rajčiakového pretlaku, 2dl kyslej 12% smotany, 20 g hladkej múky

Zobraziť recept


Kyslá polievka s hubami 1.

Kyslá polievka s hubami 1. 500 g zemiakov, rasca, soľ, 250 g čerstvých alebo 80 g sušených húb (hríby, kuriatka, kozáky a pod.), 1 1/2 dl šľahačky, 5 dl kyslej smotany, 20 g hladkej múky, 1 kocka mäsoxu, kôpor, zázvor

Zobraziť recept


Boršč 2.

Boršč 2. 150 g bravčového mäsa, l50 g hovädzieho mäsa, 40 g slaniny, voda, soľ, l50 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 50 g hlávkovej kapusty, 1 menšia cibuľa, 150 g zemiakov, 50 g cvikly, 100 g rajčiakov, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, ocot, 1 dl kyslej smotany, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Tekvicová polievka 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Tekvicová polievka 1. 40 g masti, 20 g cibule, 500 g tekvice trochu mletej červenej papriky, soľ, voda, 2 dl kyslej smotany, 30 g hladkej múky, kôpor, citrónová šťava alebo ocot

Zobraziť recept


Tekvicová polievka 2.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Tekvicová polievka 2. 40 g masti, 20 g cibule, 500 g tekvice, trochu mletej červenej papriky, soľ, voda, 2 dl kyslej smotany, 30 g hladkej múky, kôpor, citrónová šťava alebo ocot

Zobraziť recept


Šalátová polievka

Šalátová polievka 40 g masla (olej), 20 g hladkej múky, l0 g cibule, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, 1 l vývaru z kostí, 100 g zemiakov, 2 dl kyslej smotany, 30 g hladkej múky, 150 g hlávkového šalátu (1 väčšia hlávka), kôpor, citrónová šťava alebo ocot

Zobraziť recept


Polievka z kapra

Polievka z kapra 1 kg kapra, soľ, 10 g masla, 20 g hladkej múky, mletá červená paprika, 30 g cibule, bobkový list, celé čierne korenie, 1 dl kyslej 12% smotany

Zobraziť recept


Talianska polievka zeleninová

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Talianska polievka zeleninová 1 škatuľa mrazenej zelenej fazuľky, 250 g konzervovaného hrášku, 2 mrkvy, 50 g zeleru, 40 g masla, 3 veľké lyžice rajčiakového pretlaku, soľ, 2 dl kyslej smotany

Zobraziť recept


Záhorácky guláš

Záhorácky guláš 200 g cibule, 60 g oleja, 600 g bravčového mäsa z pliecka, mletá červená paprika, 20 g sušených húb, soľ, 400 g hlávkovej kapusty, trochu cukru a octu, 20 g hladkej múky, 2 dl kyslej smotany

Zobraziť recept


Jarná zemiaková polievka s párkom

Jarná zemiaková polievka s párkom 1 zväzok mladej cibuľky, 30 g masla, mletá červená paprika, 300 g zemiakov, soľ, 1 l vývaru z kostí, 2 dl kyslej smotany, 1 veľká lyžica hladkej múky, 100 g párkov

Zobraziť recept


Kapustová polievka so smotanou

Kapustová polievka so smotanou 150 g fazuľových strukov, 500 g kyslej kapusty, 1 paprika, 2 rajčiaky, 200 g koreňovej zeleniny, soľ, 1 liter vody, 1/4 l kyslej smotany, petržlenová vňať

Zobraziť recept

Strana 1 z 18: 1 2 3 4 ďalšia »