už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: strúhanka

ingrediencia:
strúhanka


Recepty z ingrediencie: strúhanka - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 271 receptov Strana 1 z 19: 1 2 3 4 ďalšia »

Znojemský guláš

Znojemský guláš 400 g hovädzieho mäsa, 20 g masti, 20 g údenej slaniny, 100 g cibule, 1 lyžička sladkej papriky, soľ, 2 sladko kyslé uhorky, 10 g jemnej strúhanky, 1 dl bieleho vína

Zobraziť recept


Vyprážané kuracie prsty

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Vyprážané kuracie prsty 4 ks kuracích pŕs, 2 vajcia, 2 lyžičky sójovej omáčky, 1/2 lyžičky soli, 1 lyžičku mletej červenej papriky, 1/2 lyžičky čierneho korenia, strúhanka, olej na vyprážanie

Zobraziť recept


Jogurtové kuracie rezne

Jogurtové kuracie rezne 8 kuracích rezňov, 2 poháre hustého bieleho jogurtu, 2-3 vajcia, 4 strúčiky cesnaku, soľ, čierne korenie, strúhanka, olej

Zobraziť recept


Zemiakové krokety 1.

Zemiakové krokety 1. 1 kg zemiakov, soľ, muškátový orech, pažítka, 60 g masla, 2 žĺtky, bielky a strúhanka na obalenie, tuk na vyprážanie

Zobraziť recept


Držky na tirolský spôsob

Držky na tirolský spôsob 1 kg držiek, voda, soľ, 30 g oleja, 10 g strúhanky, 20 g kečupu, 15 g cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, 40 g tvrdého syra, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Plnené bryndzové chlebíčky vyprážané

Plnené bryndzové chlebíčky vyprážané sendvič, 300 g bryndze, sladká paprika, mletá rasca, soľ, mlieko, vajcia, strúhanka, na vyprážanie masť

Zobraziť recept


Vyprážaný kaleráb

Vyprážaný kaleráb 400 g mladých nedrevnatých kalerábov, soľ, hrubá múka, 2 vajcia, strúhanka, na vyprážanie masť

Zobraziť recept


Zemiakové krokety 2.

Zemiakové krokety 2. 600 g zemiakov, 200 g hrubej múky, 1/2 balíčka prášku do pečiva, soľ, 30 g masla, 1 vajce, 2 žĺtky, na obaľovanie múka, vajce, strúhanka, na, vyprážanie masť

Zobraziť recept


Zapekaná mladá fazuľka

Zapekaná mladá fazuľka 600 g mladej zelenej fazuľky, 50 g masla, 1/4 litra sladkej smotany, 4 vajcia, soľ, strúhanka

Zobraziť recept


Kelové karbonátky 1.

Kelové karbonátky 1. 400 g kelu, 2 žemle, 40 g masti, 20 g cibule, 1 strúčik cesnaku, mleté čierne korenie, soľ, 2 vajcia, strúhanka, na opečenie masť

Zobraziť recept


Drožďová nátierka s vajcom

Drožďová nátierka s vajcom 40 g masti, 40 g cibule, 50 g droždia, 1 lyžička sladkej papriky, mleté čierne korenie, trošku mlieka, 2 vajcia, soľ, strúhanka

Zobraziť recept


Kelové knedličky

Kelové knedličky 1/4 hlávky vareného kelu, 30 g masla, soľ, mleté čierne korenie, nové korenie, 1 vajce, strúhanka

Zobraziť recept


Miešané pikantné krokety

Miešané pikantné krokety 500 g uvarenej hovädziny, 3 mrkvy, 2 petržleny, 1 malý kaleráb, 1 malá cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 2 vajcia, 1 dl mlieka, 1 veľká lyžica worchesterovej omáčky, mleté čierne korenie, kari korenie, mletá rasca, vegeta, 1 veľká lyžica kremžskej horčice, 250 g strúhanky, 2 dl oleja

Zobraziť recept


Plnené fašírky

Plnené fašírky 5 vajec, 400 g bravčového mäsa, 1 cibuľa, 1 žemľa, vegeta, soľ, mleté čierne korenie, worchester, strúhanka, olej na vyprážanie

Zobraziť recept


Zapečené hasé

Zapečené hasé 100 g ryže, 1/4 l vody, 3/4 l mlieka, 200 g varených alebo pečených zbytkov mäsa, 1 menšia cibuľa, 1/2 uhorky, 5 lyžíc varených húb, masť podľa potreby, strúhanka na vysypanie pekáča, soľ, mleté čierne korenie

Zobraziť recept

Strana 1 z 19: 1 2 3 4 ďalšia »