už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: víno

ingrediencia:
víno


Recepty z ingrediencie: víno - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 122 receptov Strana 1 z 9: 1 2 3 4 ďalšia »

Znojemský guláš

Znojemský guláš 400 g hovädzieho mäsa, 20 g masti, 20 g údenej slaniny, 100 g cibule, 1 lyžička sladkej papriky, soľ, 2 sladko kyslé uhorky, 10 g jemnej strúhanky, 1 dl bieleho vína

Zobraziť recept


Ovocný šalát s jogurtom

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Ovocný šalát s jogurtom 200 g jahôd, 200 g hroznového vína, 2 banány, 2 pomaranče, 2 jablká, 2 kiwi, 200 ml bieleho jogurtu, 1 PL červeného vína, 1 PL ríbezľovej zaváraniny

Zobraziť recept


Pečené jablká

Pečené jablká 4 veľké jablká, 2 veľké lyžice hrozienok, 2 veľké lyžice mandlí, 1 veľká lyžica medu, 20 g masla, 1 dl bieleho vína

Zobraziť recept


Klobásy na zelenine

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Klobásy na zelenine 500 g čerstvých alebo aj údených klobás, 1 dl piva, 1 dl vína, citrónová kôra, petržlenová vňať, 80 g mrkvy, 40 g zeleru, niekoľko plátkov cibule, mäsový vývar (masox)

Zobraziť recept


Ryžový nákyp s plnenými jablkami

Ryžový nákyp s plnenými jablkami 175 g ryže, 1/2 l mlieka, soľ, 300 g jabĺk, 1 dl bieleho vína, 40 g práškového cukru, kúsok celej škorice, 3 klinčeky, marhuľový lekvár, 50 g masla, 50 g práškového cukru, 2 vajcia, 100 g práškového cukru do bielkov, 20 g masla, 20 g strúhanky na nákypovú formu

Zobraziť recept


Šunkové medailónky

Šunkové medailónky 200 g šunky, 200 g masla, 5 dl šľahačky, 4 vajcia, 200 g jabĺk, 2 dl bieleho vína, 100 g mandlí

Zobraziť recept


Vyprážané jablká 1.

Vyprážané jablká 1. 600 g jabĺk, 1,5 dl mlieka, 0,5 dl bieleho vína, 100 g hrubej múky, 1 vajce, soľ, 50 g oleja, 60 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru

Zobraziť recept


Kuriatka pre labužníka

Kuriatka pre labužníka 600 g kuriatok, 60 g slaniny bez kože, 30 g oleja, 150 g cibule, soľ, 1 dl červeného vína, 10 g hladkej múky

Zobraziť recept


Dusený ružičkový kel

Dusený ružičkový kel 800 g ružičkového kelu, 60 g cibule, 120 g údenej slaniny, 1 dl bieleho vína, 20 g kryštálového cukru, voda alebo základný vývar, podľa chuti horčica, mleté čierne korenie, soľ

Zobraziť recept


Hovädzie rezne na grécky spôsob

Hovädzie rezne na grécky spôsob 600 g hovädzieho zadného mäsa, soľ, mleté čierne korenie, 60 g oleja, 800 g cibule, 50 g cesnaku, 50 g paradajkového pretlaku, 1 dl červeného vína

Zobraziť recept


Rýnska roštenka

Rýnska roštenka 500 g roštenky, soľ, čierne mleté korenie, 50 g masti, 100 g cibule, mletá paprika, 50 g paradajkoveho pretlaku, 50 g hladkej múky, 0,5 dl bieleho vína

Zobraziť recept


Dolniacka pochúťka

Dolniacka pochúťka 500 g teľacieho rebierka, soľ, 50 g oleja, 30 g kryštálového cukru, 200 g hrozna, 200 g jabĺk, 0,5 dl bieleho vína, 50 g orechov, šťava z citróna

Zobraziť recept


Hovädzie po námornícky

Hovädzie po námornícky 4 hovädzie rezne zo stehna, soľ, trochu hladkej múky, 40 g oleja, 2 väčšie cibule, 4 väčšie zemiaky, mleté čierne korenie, 2 dl červeného vína

Zobraziť recept


Babka v čepčeku

Babka v čepčeku 250 g teľacieho mäsa, 150 g údeného mäsa, 10 g cibuľu, 20 g masla, 3 vajcia, 40 g tvrdého syra, 20 g strúhanky, soľ, čierne a nové korenie, asi 10 ks paradajok, 3 dl kyslej smotany alebo mlieka, 3 dl bieleho vína, petržlenová vňať

Zobraziť recept


Teľací rezeň zapečený s jablkami

Teľací rezeň zapečený s jablkami 600 g teľacieho mäsa zo stehna, 1 dl bieleho vína, 60 g oleja, soľ, 300 g jabĺk, 40 g masla, citrónová šťava, 60 g citrónového masla

Zobraziť recept

Strana 1 z 9: 1 2 3 4 ďalšia »