už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: worchesterová omáčka

ingrediencia:
worchesterová omáčka


Recepty z ingrediencie: worchesterová omáčka - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 29 receptov Strana 1 z 2: 1 2 ďalšia »

Kurací stroganov

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Kurací stroganov 3/4 kg kuracích pŕs, 1 stredná cibuľa, 4 ks kyslých uhoriek, 3 PL plnotučnej horčice, 5 PL kečupu, 1 PL worcesterovej omáčky, 1 PL hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, 1 sladká smotana na šľahanie, olej

Zobraziť recept


Špeciálna smotanová polievka

Špeciálna smotanová polievka 1 cibuľa, 2 malé uhorky, kôra zo 1/4 citróna, 8 ks kapary, 1 bobkový list, 50 g masla, 30 g hladkej múky, 8 dl vody, 3 dl kyslej smotany, sardelová pasta, 1/2 kocky masoxu, worchesterová omáčka, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať

Zobraziť recept


Miešané pikantné krokety

Miešané pikantné krokety 500 g uvarenej hovädziny, 3 mrkvy, 2 petržleny, 1 malý kaleráb, 1 malá cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 2 vajcia, 1 dl mlieka, 1 veľká lyžica worchesterovej omáčky, mleté čierne korenie, kari korenie, mletá rasca, vegeta, 1 veľká lyžica kremžskej horčice, 250 g strúhanky, 2 dl oleja

Zobraziť recept


Býčie žľazy na hubách

Býčie žľazy na hubách 600 g býčích žliaz, 100 g cibule, 200 g húb, majorán, karí korenie, mleté čierne korenie, rasca, 20 g hladkej múky, worčestrová omáčka, 1/8 citróna

Zobraziť recept


Varená hovädzie s pikantnou omáčkou

Varená hovädzie s pikantnou omáčkou uvarené mäso z polievky
Omáčka: 30 g oleja, 1 cibuľa, pálivá paprika, mleté čierne korenie, mletý zázvor, karí korenie, 1/2 malej lyžičky cukru, 2 strúčiky cesnaku, 1/2 malej lyžičky maizeny, paradajkový pretlak, worchesterova omáčka, tekutá Vitana

Zobraziť recept


Teľacie rebierko na šampiňónoch

Teľacie rebierko na šampiňónoch 500 g teľacieho karé, soľ, 60 g masti, 30 g cibule, 200 g šampiňónov, mleté čierne korenie, rasca, 1 lyžička sladkej papriky, 1 lyžička worcesterskej omáčky

Zobraziť recept


Roštenka s uhorkovým krémom

Roštenka s uhorkovým krémom 4 roštenky (asi 200 gramové), soľ, mleté čierne korenie, olej na vyprážanie, hladká múka, worcesterská omáčka, voda, 3 polievkové lyžice majonézy, 1 polievková lyžica horčice, citrónová šťava, 1/8 l šľahačkovej smotany, šalátová uhorka

Zobraziť recept


Baranie stehno na víne

Baranie stehno na víne baranie stehno asi 2 kg, soľ, olej, 100 g údenej slaniny, 3 dl červeného vína, kečup, worcesterská omáčka
moridlo: 2 mrkvy, 2 petržleny, 1 zeler, 2 cibule, 4 polievkové lyžice octu, 10 zrniek čierneho korenia, 4 zrnká nového korenia, 1 klinček, 2 bobkové listy, 10 zrniek borievok

Zobraziť recept


Rybacie filé po Nemecky

Rybacie filé po Nemecky 500 g rybieho filé, citrónová šťava, 1 malá lyžička worchesteru, soľ, mleté čierne korenie, hladká múka, 2 vajcia, 1 malá lyžička mletej červenej papriky, 1 – 2 veľké lyžice kečupu, 100 g strúhanky, 100 g nastrúhaného syra, olej na vyprážanie

Zobraziť recept


Pečený pstruh

Pečený pstruh 4 pstruhy, soľ, 30 g strúhanky, 30 g masti
Bylinkové maslo: 60 g masla, soľ, citrónová šťava, 10 g cibule, 1 sardelové očko alebo kúsok sardelovej pasty, 20 g sladkokyslej uhorky, petržlenovú vňať, worcesterská omáčka

Zobraziť recept


Minútka z bravčového mäsa

Minútka z bravčového mäsa 400 g bravčového mäsa zo stehna, 40 g oleja, 30 g solamylu, 2 vajcia, 10 g vegety, 10 g worcestra, 5 g korenia, 5 g štipľavej papriky, 5 g sladkej papriky, 5 g karí korenia, 5 g soli, 200 g cibule

Zobraziť recept


Morčacie prsia a la Stroganov

Morčacie prsia a la Stroganov 400 g morčacích pŕs, 2 žĺtka, 1 kávová lyžička worcestrovej omáčky, 1 kávová lyžička cukru, 1 kávová lyžička soli, štvrť lyžičky karí korenia, 3 polievkové lyžice oleja, 1 malá cibuľa, 1 feferón

Zobraziť recept


Sezónny šalát so salámou

Sezónny šalát so salámou 200 g kabanosu, 150 g šalátovej uhorky, 100 g papriky, 100 g paradajok, 1/2 citróna, soľ, worchesterovej omáčka, 2 dl kyslej 12% smotany

Zobraziť recept


Pečený pstruh s bylinkovým maslom

Pečený pstruh s bylinkovým maslom 4 pstruhy, soľ, 30 g strúhanky, 30 g masti
Bylinkové maslo: 60 g masla, citrónová šťava, 10 g cibule, 1 sardelové očko alebo kúsok sardelovej pasty, 20 g sladkokyslej uhorky, zelený petržlen, worcesterská omáčka, soľ

Zobraziť recept


Hydinový šalát 2.

Hydinový šalát 2. 1 šálka ryže, 2 polievkové lyžice octu, 4 polievkové lyžice oleja, mleté čierne korenie, vegeta, worcesterská omáčka, 3 rajčiaky, petržlenová vňať, 250 g vareného alebo pečeného kuracieho mäsa, soľ, voda

Zobraziť recept

Strana 1 z 2: 1 2 ďalšia »