už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: zeler

ingrediencia:
zeler


Recepty z ingrediencie: zeler - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 156 receptov Strana 1 z 11: 1 2 3 4 ďalšia »

Zeleninová polievka 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Zeleninová polievka 1. 250-300 g zmesi z čerstvej zeleniny, napr.: brokolica, karfiol, mrkva, kapusta, zeler, pór...., 1 zemiak, 1 malá cibuľa, cca 40 g čerstvého masla, 2 l vody, 2 lyžičky soli alebo vegety, 1/2 lyžičky celej rasce, celé čierne korenie

Zobraziť recept


Zemiaková polievka s pečenou klobásou

Zemiaková polievka s pečenou klobásou 150 g klobásy, 2 na tvrdo uvarené vajcia, 200 g zemiakov, 1 1/4 litra vody, soľ, 50 g zeleru, 1 pór

Zobraziť recept


Zelerová polievka so zemiakmi

Zelerová polievka so zemiakmi 150 g zeleru, 30 g masla, 1 1/4 litra vody, soľ, 100 g zemiakov, 20 g masla, 20 g hladkej múky, 20 g cibule, mleté čierne korenie, zelený petržlen, 1 dl mlieka, 1 žĺtok

Zobraziť recept


Zelerová krémová polievka

Zelerová krémová polievka 40 g masti, 40 g cibule, 1 zeler, 1/2 litra mäsového vývaru, 3/4 litra mlieka, soľ, 1 strúčik cesnaku, 100 g šunky alebo salámy, 1 dl sladkej smotany, 1 lyžička maizeny, mleté čierne korenie, 10 g masla

Zobraziť recept


Polievka z tekvicovej dužiny

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Polievka z tekvicovej dužiny 1 1/2 litra vody, 1 väčšia cibuľa, z 1 mladej tekvice dužina aj so semienkami, 2 mrvy, zväzok petržlenovej a zelerovej vňate, celé čierne a nové korenie, soľ, 100 g zemiakov, 50 g masla

Zobraziť recept


Kurací vývar s krupicovými haluškami

Kurací vývar s krupicovými haluškami 1/2 kurčaťa, celé čierne korenie, soľ, 1 malá cibuľa, 40 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), petržlenová vňať
Krupicové halušky: 1 dl mlieka, 20 g masla, soľ, 50 g krupice, 1 celé vajce

Zobraziť recept


Barania polievka

Barania polievka 600 g baranieho mäsa s kosťou, soľ, voda, celé čierne korenie, 250 g zeleniny (mrkva, zeler, petržlen, pór, kaleráb), 2 strúčiky cesnaku, 1 menšia cibuľa, 100 g zemiakov, 30 g hladkej múky

Zobraziť recept


Prírodná zeleninová polievka 1.

Prírodná zeleninová polievka 1. 40 g masla, 50 g cibule, mletá červená paprika, 70 g mrkvy, 70 g kalerábu, 70 g petržlenu, 70 g zeleru, soľ, 70 g karfiolu, 100 g zemiakov, mleté čierne korenie, 10 g cesnaku, rasca, zelená petržlenovú vňať

Zobraziť recept


Boršč 1.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Boršč 1. 150 g hovädzieho mäsa, 150 g bravčového mäsa, 80 g hlávkovej kapusty, 60 g mrkvy, 30 g zeleru, 30 g petržlenu, bobkový list, soľ, 40 g cibule, 40 g oleja, 20 g rajčiakového pretlaku, 2dl kyslej 12% smotany, 20 g hladkej múky

Zobraziť recept


Boršč 2.

Boršč 2. 150 g bravčového mäsa, l50 g hovädzieho mäsa, 40 g slaniny, voda, soľ, l50 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 50 g hlávkovej kapusty, 1 menšia cibuľa, 150 g zemiakov, 50 g cvikly, 100 g rajčiakov, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, ocot, 1 dl kyslej smotany, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Polievka z holuba

Polievka z holuba 1 holub, soľ, 300 g miešanej zeleniny (mrkva, zeler, kaleráb, petržlen, kel, pór, rajčiak, zeleninová paprika, a cesnak), 50 g cibule, celé čierne korenie, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Krúpová polievka

Krúpová polievka 500 g údeného mäsa s kosťou, 120 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 40 g cibule, 40 g masti a 40 g hladkej múky na zápražku, 60 g jemných krúp, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať

Zobraziť recept


Hrachová sedliacka polievka

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Hrachová sedliacka polievka 150 g suchého hrachu, 1 1/2 l vody, 40 g zeleru, 50 g zemiakov, 1 malá cibuľa, 20 g masti, 20 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať

Zobraziť recept


Talianska polievka zeleninová

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Talianska polievka zeleninová 1 škatuľa mrazenej zelenej fazuľky, 250 g konzervovaného hrášku, 2 mrkvy, 50 g zeleru, 40 g masla, 3 veľké lyžice rajčiakového pretlaku, soľ, 2 dl kyslej smotany

Zobraziť recept


Zeleninová polievka so syrom

Zeleninová polievka so syrom 40 g masti, 40 g mrkvy, 40 g petržlenu, 40 g zeleru, 40 g póru, 1 1/4 1 vody, soľ, 150 g zemiakov, 2 dl mlieka, 20 g postrúhaného syra, 20 g masla

Zobraziť recept

Strana 1 z 11: 1 2 3 4 ďalšia »