Bažantie a jarabičie mäso

Vynikajúce recepty na bažantie a jarabičie mäso, ktoré vám budú zaručene chutiť, nájdete práve u nás na Gurmánovi. Bažantie mäso je nie len ľahké a zdravé ale aj veľmi lahodné. Mäso z bažanta alebo jarabice sa dá chutne pripraviť na veľa spôsobov. Nájdete u nás rôzne druhy jedál, od jednoduchších ktoré vám zaberú len pár minút, až po tie najnáročnejšie. Ak sa tu nenachádza recept, ktorý by ste hľadali, môžete pridať svoj vlastný recept, a prispieť tak do nášho receptára.

Bažant na smotane

Náročnosť

Pečený bažant

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Pečené jarabice

Náročnosť

Jarabice na smotane

Náročnosť

Plnený bažant

Náročnosť

Pečený bažant so slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút