už 3274 receptov

Pridaj recept

Prívarky, omáčky a prílohy

Prívarky, omáčky a prílohy

Recepty pre prívarky, omáčky a prílohy. Varenie, pečenie, príprava jedál. Prívarky, omáčky a prílohy ako z kuchárskej knihy.

Nájdených: 132 receptov Strana 4 z 9: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »

Zemiakové mištičky

Zemiakové mištičky 150 g zemiakov, 100 g hrubej múky, 80 g hladkej múky, 120 g tuku, 20 g tuku na plech, 2 žĺtky, 1 vajce na potrenie, mlieko podľa potreby (asi 1 lyžica), voda, soľ

Zobraziť recept


Dusená ryža 1.

Dusená ryža 1. 250 g ryže, 40 g oleja, 1/2 cibule, voda, soľ, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Jemná zemiaková knedľa

Jemná zemiaková knedľa 800 g zemiakov, 100 g maizeny, 80 g hrubej krupice, 200 g žemlí, 20 g tuku, 1 vajce, 1/2 balíčka prášku do pečiva, 20 g tuku na utierku

Zobraziť recept


Viedenské knedličky

Viedenské knedličky 3 žemle (alebo 180 g sendviča), 20 g masla, soľ, na hrot noža postrúhaného muškátového orieška, 40 g (2 vrchovaté lyžice) hrubej múky, 1 vajce, 8 lyžíc mlieka, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Žemľová knedľa 1.

Žemľová knedľa 1. 400 g hrubej múky, 20 g oleja, 100 g žemlí, 1 žĺtok, sóda, voda, soľ

Zobraziť recept


Rýchla knedľa

Rýchla knedľa 1 horčicový pohár hrubej múky, 1 horčicový pohár mlieka, 1 vajce, 1/2 balíčka prášku do pečiva, soľ, 1 žemľa alebo 60 g sendviča, maslo a múka na vymastenie a vysypanie hrnčekov

Zobraziť recept


Jemná žemľová knedľa II

Jemná žemľová knedľa II 30 g masla, 20 g masla na utierku, 3 žĺtky, 6 žemlí, 1/8 l mlieka, 3 bielka, voda, soľ

Zobraziť recept


Jemná žemľová knedľa I

Jemná žemľová knedľa I 200 g žemlí, 60 g masla, 100 g hrubej múky, 20 g masla na utierku, 1/4 l mlieka, 1 vajce, voda, soľ

Zobraziť recept


Kysnutá žemľová knedľa

Kysnutá žemľová knedľa 250 g hrubej múky, 20 g masti, l0 g droždia, 2 dl mlieka, 60 g žemlí, 1 vajce, voda, soľ

Zobraziť recept


Kysnutá knedľa

Kysnutá knedľa 400 g hrubej múky, 20 g droždia, 1/4 l mlieka, voda (podľa potreby), soľ

Zobraziť recept


Krupicová knedľa

Krupicová knedľa 40 g krupice, 20 g tuku na pomastenie utierky, voda, soľ, 1/4 1 mlieka, 4 žemle, 1 vajce

Zobraziť recept


Zemiakové knedle 1.

Zemiakové knedle 1. 450 g zemiakov, 100 g hrubej múky, 50 g krupice, 1 vajce, voda, soľ

Zobraziť recept


Vyprážané zemiakové guľky 2.

Vyprážané zemiakové guľky 2. 800 g zemiakov, 100 g hrubej múky, 80 g masti, 1 žĺtok, soľ

Zobraziť recept


Zemiakové rezance

Zemiakové rezance 400 g zemiakov, 60 g krupice, 80 g hrubej múky, 1 vajce, 40 g oleja, voda, soľ

Zobraziť recept


Vyprážané zemiakové krokety

Vyprážané zemiakové krokety 450 g zemiakov, 120 g hrubej múky, 60 g strúhanky, 80 g masti alebo oleja, 1 vajce, soľ, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept

Strana 4 z 9: « predošlá 1 2 3 4 5 6 7 ďalšia »