už 3274 receptov

Pridaj recept

Baklažánová nátierka

Zaradené v kategórii:
Nátierky a pomazánky

Ingrediencie:

100 g cibule, 40 g oleja, 300 g baklažánov, 40 g cesnaku, soľ, mleté čierne korenie


Postup prípravy:

Očistenú nakrájanú cibuľu zapeníme na oleji, pridáme na kocky nakrájaný umytý baklažán a posekaný cesnak. Osolíme a dusíme vo vlastnej šťave s malým prídavkom vody. Udusený baklažán rozmiešame na kašu, osolíme, okoreníme a natierame na hrianky.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: ľahká
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Baklažánová kaša
Baklažánová kaša
Tvarohová nátierka 2.
Tvarohová nátierka 2.
Nátierka z droždia
Nátierka z droždia
Údenáčová nátierka
Údenáčová nátierka