už 3274 receptov

Pridaj recept

Boršč 1.

Zaradené v kategórii:
Gulášové a mäsové polievky

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Boršč 1.

Ingrediencie:

150 g hovädzieho mäsa, 150 g bravčového mäsa, 80 g hlávkovej kapusty, 60 g mrkvy, 30 g zeleru, 30 g petržlenu, bobkový list, soľ, 40 g cibule, 40 g oleja, 20 g rajčiakového pretlaku, 2dl kyslej 12% smotany, 20 g hladkej múky


Postup prípravy:

Očistené a umyté mäso a zeleninu pokrájame na hrubšie rezance. Zalejeme vodou, pridáme bobkový list, soľ a varíme. Posekanú cibuľu zapeníme na oleji a dáme do polievky spolu s rajčiakovým pretlakom. Smotanu rozmiešame s múkou, prilejeme a povaríme. Nakoniec podľa chuti okyslíme, okoreníme a podávame so sladkým pečivom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Boršč s pirôžkami
Boršč s pirôžkami
Boršč 2.
Boršč 2.
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Boršč 3.
Boršč 3.