už 3274 receptov

Pridaj recept

Bravčová pečeň prešpikovaná údenou slaninou

Bravčová pečeň prešpikovaná údenou slaninou

Zaradené v kategórii:
Bravčová pečeň

Ingrediencie:

500 g pečene, 40 g údenej slaniny, 40 g oleja, 40 g cibule, mletá červená paprika, rasca, mleté čierne korenie, voda, soľ, 10 g hladkej múky


Postup prípravy:

Umytú pečeň poprešpikujeme prúžkami údenej slaniny. Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pečeň, papriku, rascu, korenie, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme. Mäkkú pečeň pokrájame na plátky, šťavu zaprášime múkou, podľa potreby rozriedime, povaríme, posolíme a pretrieme na pokrájanú pečeň. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou a so šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: marinovanie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Pečeň na rošte prešpikovaná slaninou
Pečeň na rošte prešpikovaná slaninou
Kurča s údenou slaninou grilované
Kurča s údenou slaninou grilované
Bravčová pečeň so slaninou na rošte
Bravčová pečeň so slaninou na rošte
Teľacie pečené s údenou slaninou
Teľacie pečené s údenou slaninou