Bravčové mäso dusené na hubách
Zaradené v kategórii:
Bravčové pliecko

Ingrediencie:
400 g bravčového mäsa z pliecka, 30 g oleja, 40 g cibule, 100 g čerstvých alebo 20 g sušených hríbov, 20 g hladkej múky, soľ, tlčená rasca, mleté čierne korenie, voda
Postup prípravy:
Naklepané rezne opečieme na oleji, pridáme pokrájanú cibuľu a spolu popražíme. Potom okoreníme tlčenou rascou a čiernym korením, posolíme, pridáme umyté pokrájané hríby, trochu vody a dusíme. Udusené rezne zaprášime múkou a ešte podusíme. Podávame s ryžou, tarhoňou alebo so zemiakmi.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: dusenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Bravčové srdce dusené na hubách | ![]() Dusené bravčové mäso na rasci | ![]() Bravčové mäso dusené na horčici | ![]() Hovädzie dusené na hubách |