už 3274 receptov

Pridaj recept

Bravčové mäso dusené na hubách

Bravčové mäso dusené na hubách

Zaradené v kategórii:
Bravčové pliecko

Ingrediencie:

400 g bravčového mäsa z pliecka, 30 g oleja, 40 g cibule, 100 g čerstvých alebo 20 g sušených hríbov, 20 g hladkej múky, soľ, tlčená rasca, mleté čierne korenie, voda


Postup prípravy:

Naklepané rezne opečieme na oleji, pridáme pokrájanú cibuľu a spolu popražíme. Potom okoreníme tlčenou rascou a čiernym korením, posolíme, pridáme umyté pokrájané hríby, trochu vody a dusíme. Udusené rezne zaprášime múkou a ešte podusíme. Podávame s ryžou, tarhoňou alebo so zemiakmi.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Bravčové srdce dusené na hubách
Bravčové srdce dusené na hubách
Dusené bravčové mäso na rasci
Dusené bravčové mäso na rasci
Bravčové mäso dusené na horčici
Bravčové mäso dusené na horčici
Hovädzie dusené na hubách
Hovädzie dusené na hubách