už 3272 receptov

Pridaj recept

Bravčové rezne s čerstvými hríbmi v alobale

Bravčové rezne s čerstvými hríbmi v alobale

Zaradené v kategórii:
Bravčové stehno

Ingrediencie:

500 g bravčového stehna, 40 g oleja, 30 g cibule, soľ, mleté čierne korenie, rasca, 150 g čerstvých hríbov


Postup prípravy:

Mäso pokrájame na štyri rezne, ktoré naklepeme, posolíme a na horúcom oleji z oboch strán opečieme. Na zvyšku oleja zapeníme posekanú cibuľu, pridáme pokrájané hríby, posolíme, okoreníme a dusíme. Opečené rezne dáme na alobal, pokladieme na ne udusene huby, zabalíme, dáme na plech a vo vyhriatej rúre pečieme 25 - 30 minút. Podávame s udusenou ryžou alebo s opečenými zemiakmi.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Lahôdkové rezne v alobale
Lahôdkové rezne v alobale
Bravčové rezne v alobale
Bravčové rezne v alobale
Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
Bravčové rezne so šunkou a syrom v alobale
Švédske bravčové rezne
Švédske bravčové rezne