už 3274 receptov

Pridaj recept

Bravčový perkelt

Zaradené v kategórii:
Bravčové pliecko

Ingrediencie:

500 g bravčového mäsa z pliecka, 40 g oleja, 80 g cibule, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, rasca, soľ, 3 dl vody, 10 g hladkej múky


Postup prípravy:

Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu a pridáme červenú papriku, pokrájané mäso, korenie a soľ. Mäso popražíme, zalejeme vodou, tlakový hrniec uzavrieme a dusíme 15-20 minút. Potom po ochladení hrniec otvoríme. Perkelt zaprášime múkou a ešte podusíme. Podávame so zemiakmi, ryžou alebo s haluškami.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Tlačenka
Tlačenka
Teľací perkelt 4.
Teľací perkelt 4.
Teľací perkelt 3.
Teľací perkelt 3.
Rybací perkelt
Rybací perkelt