Postup receptu
Zo 4 bielkov ušľaháme sneh, pridáme 4 žĺtky, 4 lyžice cukru a 4 lyžice múky s troškou prášku do pečiva. Cesto upečieme na plechu vyloženom mastným papierom. Postup opakujeme ešte dvakrát, ale do každej dávky primiešame lyžicu kakaa. Vajcia, cukor a vanilkový cukor šľaháme nad parou. Do vychladnutej plnky zapracujeme rum a vymiešané maslo. Šťavu z kompótu zriedime trochou vody a pokropíme tmavý plát. Natrieme ho štvrtinou plnky, naukladáme naň polovicu broskýň nakrájaných na hrubšie pásiky a priklopíme na ne šťavou pokvapkaný a druhou štvrtinou namastený svetlý plát. Postup opakujeme a tmavým plátom, potretým zvyškom krému, prikryjeme ďalšiu vrstvu broskýň. Múčnik zaťažíme, odložíme na niekoľko hodín a potom polejeme rozpustenou polevou a nakrájame rezy priečne na uložené broskyne.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ