Čokoládový krém do torty
Zaradené v kategórii:
Pudingy, krémy a peny

Ingrediencie:
100 g práškového cukru, 2 žĺtky, 2 lyžice mlieka alebo sladkej smotany, 50 g postrúhanej čokolády, 220 g masla
Postup prípravy:
Žĺtky s cukrom, mliekom a postrúhanou čokoládou vymiešame v kotlíku do peny, zmes postavíme do kastróla s vriacou vodou a za stáleho miešania dobre zohrejeme, pričom dávame pozor, aby sa krém nevaril. Potom zmes prelejeme do porcelánovej misy a necháme vychladnúť. Maslo vymiešame do peny a po troche primiešame vychladnutý krém.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy:
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: ľahká
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Čokoládový krém so šľahačkou | ![]() Čokoládový krém 1. | Čokoládový krém 2. | ![]() Mrazený čokoládový smotanový krém |