už 3274 receptov

Pridaj recept

Detviansky guláš z baranieho mäsa

Detviansky guláš z baranieho mäsa

Zaradené v kategórii:
Gulášové a mäsové polievky, Jahňacie mäso

Ingrediencie:

500 g baranieho mäsa z pliecka, 80 g masti, 300 g cibule, 3 strúčiky cesnaku, soľ, 2 lyžičky červenej papriky, 2 štipľavé papriky, 2 lyžice kečupu, 250 g v šupe uvarených ošúpaných zemiakov


Postup prípravy:

Dobre umyté mäso pokrájame na hrubšie rezance. Na rozpustenej masti speníme posekanú cibuľu pridáme so soľou rozotretý cesnak, červenú papriku, pokrájanú štipľavú papriku, mäso, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme. Keď je mäso mäkké, primiešame kečup a na kocky pokrájané zemiaky. Všetko dobre zamiešame a podávame horúce.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: slovenská kuchyňa
  • Príležitosť: neurčené
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Bulharský guláš
Bulharský guláš
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Baraní guláš 2.
Baraní guláš 2.
Detviansky rezeň
Detviansky rezeň
Čevabčiči 1.
Čevabčiči 1.