Drožďové knedličky
Zaradené v kategórii:
Zavárky a vložky do polievok

Ingrediencie:
50 g droždia, 20 g masti (masla), 1 vajce, 70 g strúhanky, soľ, mleté čierne korenie, zelená petržlenová vňať
Postup prípravy:
Do kastrólika dáme tuk a rozdrobené droždie, ktoré za stáleho miešania trocha popražíme. Potom pridáme vajce, soľ, mleté čierne korenie, posekanú zelenú petržlenovú vňať, strúhanku a všetko spolu premiešame. Masu necháme asi 10-12 minút stáť a potom z nej sformujeme malé knedličky, ktoré varíme v polievke asi 5 minút. Ak to chuť polievky dovolí, môžeme do knedličiek zamiešať aj malý strúčik cesnaku.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Tvarohové diabetické knedličky | ![]() Slivkové knedličky s makom | ![]() Pečeňové knedličky 3. | ![]() Žemľové knedličky 2. |