už 3274 receptov

Pridaj recept

Dusené bravčové obličky s hríbmi

Dusené bravčové obličky s hríbmi

Zaradené v kategórii:
Bravčové obličky

Ingrediencie:

60 g oleja, 50 g cibule, 400 g obličiek, rasca, mleté čierne korenie, 150 g čerstvých (alebo 20 g sušených) hríbov, voda, soľ


Postup prípravy:

Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané, močových kanálikov zbavené a sparené obličky, rascu, korenie, trochu horúcej vody a prikryté dusíme. K polomäkkým obličkám pridáme na menšie kúsky pokrájané umyté hríby a spolu dodusíme. Mäkké obličky s hríbmi zaprášime múkou, povaríme a nakoniec osolíme. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Dusené bravčové obličky s vajcom
Dusené bravčové obličky s vajcom
Dusené obličky
Dusené obličky
Dusené bravčové obličky na zelenej paprike so smotanou
Dusené bravčové obličky na zelenej paprike so smotanou
Dusené teľacie obličky
Dusené teľacie obličky